04mei 2024
Adem-Truffelceremonie

Ramona Nederstigt-Boekhout en Marieke de Leeuw
Voorhout

Wil jij een mooie innerlijke reis maken, inzichten krijgen over je leven, dingen loslaten, verwerken of transformeren? Wees welkom op onze mooie Adem-Truffelceremonie op zaterdag 4 mei in Voorhout onder professionele begeleiding.

Wil jij een mooie innerlijke reis maken en ben jij er klaar voor om op een diepere laag dingen los te laten, te omarmen, te verwerken en te transformeren?

Wij verwelkomen je graag bij onze Adem-Truffeldagceremonie waar we jou in een veilige, stevige en warme bedding ondersteunen in jou innerlijke reis. We beginnen deze dag met een meditatie en een ademsessie waardoor je in je lichaam kan zakken, los kan laten wat op dat moment niet meer dient en de truffel nog ontvangen kan worden. De magic truffel heeft een helende werking en bevordert je bewustzijnsgroei. Het is een natuurlijk psychedelicum. Ze brengt je in een verruimde staat van bewustzijn en van daaruit kan er een krachtige heling en transformatie plaatsvinden op meerdere lagen in je lichaam, emoties en ZIJN.

Als je deelneemt aan een truffel ceremonie staat je over het algemeen een transformerende innerlijke reis te wachten. Hoe een reis eruit ziet is voor iedereen anders en kan ook per reis weer verschillen. Kort samengevat kan een reis zowel zacht en liefdevol als intens en uitdagend zijn, of alles tegelijk. Weet dat je krijgt wat je nodig hebt en nooit meer dan je aankan.

Na de truffelceremonie is er een vegatarische maaltijd, fruit, snacks en een sharing.

Het vindt plaats in een mooie ruimte in Voorhout, met maximaal 9 personen.

Bij aanmelding krijg je een intake(gesprek) om alles goed met elkaar af te kunnen stemmen.

Uitwisseling bedraagt 225,-euro

Voel jij een 'JA' contact ons.

Warme groet Ramona, Marieke 

Informatie

04 mei 2024
10.00 - 19.00
225,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 9 deelnemers.

Waar?

Adres volgt na aanmelding.

Voorhout

Contact

Adem-Truffelceremonie