Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27mei 2023
Awareness Through the Body - ATB 2 - driedaagse Belgiè

Awareness Through the Body
Zoersel

ATB 2:. Aandacht, concentratie, ontspanning, zelfbewustzijn en zelfregulatie worden verdiept en versterkt tijdens ATB 2. De basiselementen van ATB 1 herhaald voor degene zonder ervaring.

ATB 2 (ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met ATB 1, basisbegrippen komen aan bod).

Nieuwe thema’s komen aan bod, of worden verdiept:

Sensory Awareness
Sensory Awareness oefeningen openen de zintuigen en bieden  de mogelijkheid dat zij zich verfijnen. Door het innemen van de waarnemerspositie kun je het effect van deze oefeningen op de verschillende lagen van ons ‘zijn’ observeren.

Aandacht voor het fysieke lichaam
Een activiteit waarmee je meer bewustzijn ontwikkelt over je fysieke structuur/het fysieke lichaam. Door gebruik te maken van ‘bodyfelt-sense’, leer je effectiever omgaan met bewuste beheersing van spanning en ontspanning in je lichaam.
Je vermogen om lichaamssensaties te voelen en het vermogen tot ‘self-sensing’ wordt verfijnd.

Verkenning van emoties
We gebruiken oefeningen die de mogelijkheid bieden om verschillende emoties te herkennen en deze verder te verkennen. Hierbij merk je op wat het specifieke effect van iedere emotie op het fysieke niveau brengt. Dit kan je ondersteunen bij het ontwikkelen van een ‘waarnemerspositie’  ten opzichte van die emoties.

Coöperatieve spelen

Leren om in een groep te zijn, effectief en op een prettige manier met elkaar om gaan, zijn essentiële vaardigheden. Tijdens coöperatieve spelen kan de invloed van een individu op een groep en van de groep op een individu verkend worden.

Vorm bewustzijn
Een dynamische exploratie waarin je ervaart  hoe iedere vorm die het lichaam aanneemt een andere perceptie van jezelf met zich meebrengt. Een nieuwe vorm kan innerlijk nieuwe kwaliteiten of eigenschappen oproepen.

Informatie

27 mei 2023 | dagelijks van half tien tot vijf uur
09.30 - 17.00
395,00 Korting bij het boeken van twee trainingen: zie Bonusaanbieding op website

Waar?

volgt in bevestigingsbrief
Volgt in bevestigingsbrief
Zoersel

Awareness Through the Body - ATB 2 - driedaagse Belgiè

Wat doe ik nog meer?

Ruimte voor Ontwikkeling
22dec
Workshop
De stem van je ziel.
Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag
Een dag om systemisch te onderzoeken en echt in contact te kunnen zijn met je ziel. Wat is zijn of haar belangrijke boodschap voor jou?
Erna Staal
Mindfulness & Compassie
Leren je zenuwstelsel te reguleren - Polyvagaal therapie Nijmegen
Erna Staal
Nijmegen
Recente studies wijzen uit dat we primair helen in en door het lichaam en niet via het brein. 80% van de informatie gaat van het zenuwstelsel naar het brein. Leer je zenuwstelsel reguleren met Polyvaal therapie (evidence based). Voor rust en welzijn.
Marlijn Thunder Moon
Sjamanisme
Sjamanistisch healer
Marlijn Thunder Moon
Hoofddorp
Welkom bij Thunder Moon. Hier kan je vinden, wat je eerder verloren bent en in liefde verbinden met wat nu mag zijn.
Marlijn Thunder Moon healing
17jul
Evenement
Maandelijkse vrouwencirkel - volgende 22 november
Marlijn Thunder Moon healing
Hoofddorp
Lieve vrouw het is tijd voor JOU! Kom mee en zak in de energie van de cirkel. Tijdens de vrouwencirkel delen we met elkaar, dragen we elkaar en werken we iedere maand op een ander spiritueel vrouwenthema. Hierbij staan liefde en zachtheid centraal.
Ruimte voor Ontwikkeling
Sjamanisme
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme
Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag
We maken kennis met de rijkdom, die het sjamanistisch werken ons biedt. Mogelijkheden om de stem van je ziel te ervaren en te luisteren naar wat er verteld wil worden. Je zult je meer verbonden gaan voelen met de wereld om je heen en met jezelf!
Awareness Matters
Opleiding en Training
Als werken met mens & kind je vak is....
Awareness Matters
Amersfoort
Mindfulness is aandacht geven aan jezelf. Hoe kan je uit de maalstroom van gedachten en gevoelens te stappen, waardoor er meer balans en innerlijke rust ontstaat?
Ruimte voor Ontwikkeling
20dec
Workshop
Rite of the Womb: Midwinterviering voor Vrouwen.
Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag
Deze Ceremonie is de 13e inwijding in de traditie van de Munay Ki (Inca Sjamanisme uit Midden- en Zuid Amerika) en is alleen bedoeld voor vrouwen. Om hun vrouwelijkheid bewust te worden, te eren en te vieren en daarbij ook spanningen los te laten.
Ruimte voor Ontwikkeling
27jan
Evenement
Zweethut Ceremonie
Ruimte voor Ontwikkeling
Den Hoorn, Zuid- Holland.
Ieder seizoen kun je je via deze ceremonie verbinden met een diepere laag in je, voorbij het alledaagse. Zo is er jaarlijks een hut rond het Oosten (lente), Zuiden(zomer), Westen(herfst) en Noorden(winter). Een dag in verbinding met alle elementen.
Evert Vos Stembevrijding en Coaching
Coaching - Diverse Coaching
stembevrijder, loopbaanprofessional, trainer en coach
Evert Vos Stembevrijding en Coaching
Onderdendam
Ruimte voor Ontwikkeling
Familie- en systeemopstellingen
Systemisch werken
Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag
Ons systeem van herkomst (voorouders, gezin) bepaalt op een (on)bewust niveau hoe we denken, voelen en handelen. Het is zinvol om deze patronen zichtbaar te krijgen, zodat we als een vrijer mens kunnen besluiten hoe we hiermee om willen gaan.
Awareness Matters
Lichaamswerk
Awareness Through the Body - ATB
Awareness Matters
Amersfoort
Kinderen, jongvolwassene & volwassenen ontwikkelen aandacht, zelfbewustzijn, zelfkennis en vergroten hun basis voor zelfregulatie en bewustzijn. Een ‘speels’ programma wat zowel dynamische als verstillende oefeningen biedt.