Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23jun 2023
SOUND & silence by Chris Hinze & Ton Akkermans

Jetenzo
Katwijk aan zee

CONCERT MET FLUIT VIRTUOOS CHRIS HINZE EN KLANKSCHALEN, GONGS & BELLS FENOMEEN TON AKKERMANS Zittend of liggend genieten. Wil je liggen, neem dan een matje en kussen meenemen. Voor diegene die liever zit, zijn er stoelen beschikbaar.

CHRIS HINZE: 'Regelmatig krijg ik verzoeken van mensen, die mijn concerten of cd's beluisteren, waarom ik nooit concerten organiseer waarbij je heerlijk kunt liggen, om zo de muziek nog beter tot je toe te laten'. Wat ik ook veel hoorde was dat, ondanks de prachtige beelden, die ik, gemaakt tijdens mijn lange reizen, liet zien, men vaak luisterde met gesloten ogen. Op deze manier luisteren geeft kennelijk een andere dimensie. Aangezien ik met mijn grote concert tournees binnenkort stop leek het me een goede reden om samen met Ton Akkermans mijn eerste lay down concert te geven. Mensen kunnen horizontaal genieten van “Sound & Silence”. Voor diegene die liever zit, zijn er stoelen beschikbaar. 

CHRIS HINZE: fluitist, producer, componist en wereldreiziger. Nederlands meest gelauwerde muzikant met meer dan 80 cd's op zijn naam. Ooit begonnen als jazzpianist, studeerde hij aan het conservatorium in Den Haag en won een studiebeurs voor het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Hinze heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Beethoven Award, Prix d'Italia. Ook ontving hij 3 Edisons. De afgelopen jaren gaf hij multimedia concerten, gemaakt aan de hand van zijn vele reizen. 

TON AKKERMANS: klankschalen, gongs en bells specialist. Akkermans bespeelt onder andere de grote plaat gong, een mix van tamtam en gong/klankbuizen, waarvan de langste bijna 2 meter lang is. In combinatie met bells, cimbalen, triangels en fosforbronzen en klankstaven. Al deze instrumenten zijn door hemzelf met de hand gesmeed.

Informatie

23 jun 2023
20.00 - 21.30
45,00 https://hipsy.nl/event/16040-sound-silence-by-chris-hinze-ton-akkermans
Maximaal 45 deelnemers.

Waar?

Universel soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk aan zee

SOUND & silence by Chris Hinze & Ton Akkermans