Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10mei 2023
ONT-moetingsavond

Rijdende Reiki en Zentistic
Monster

Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond! Iedere 2e woensdag van de maand. Ervaring met Reiki is niet nodig. Graag even aanmelden ivm beperkt aantal plaatsen.

Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond georganiseerd door Ilona van Rijdende Reiki en Nina van Zentistic.

In een klein groepje en een ongedwongen, informele sfeer geef je een andere deelnemer een Reiki behandeling én ontvang je zelf een Reiki behandeling. Heb je nog geen ervaring met Reiki? Geen probleem, dan ontvang je alleen! Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en gezellig te kletsen onder het genot van iets te drinken met wat lekkers en vooral..te ONT-moeten!

Deze ONT-moetingsavond vindt iedere 2e woensdag van de maand (eventueel vaker bij voldoende interesse) plaats in samenwerking met en bij Zentistic, Havenstraat 55 in Monster. De avond start om 19.30 uur en duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, tot ca. 21.30/22.00 uur. Aanmelden is nodig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.

We kijken ernaar uit je te ONT-moeten!

Informatie

10 mei 2023
19.30 - 22.00
10,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Zentistic
Havenstraat 55
2681 LC Monster

ONT-moetingsavond

Wat doe ik nog meer?

Anna Hakvoort
Centra voor Bewustwording
de Speelplaats
Anna Hakvoort
Langbroek
Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is naast werkplaats ook een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei, natuur en muziek.. Er worden regelmatig workshops georganiseerd.
Regina Cové, Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
06apr
Cursus
2-daagse cursus stemvorktherapie (online cursus ook mogelijk)
Regina Cové, Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Den Haag
In deze cursus leer je hoe jezelf en anderen te kunt behandelen met behulp van de geluidstrillingen die voortkomen uit stemvorken.
Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Homeopathie
Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Dieren-zuid
Homeopathie voor kinderen met mentaal emotionele, nerveuze, of terugkerende lichamelijke klachten of slaapproblemen. Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Eigen risico is niet van toepassing.
Regina Cové
Dans & Beweging
AURA moven, breng je energielichaam in beweging, breng de achterliggende oorzaken in beweging. Aura
Regina Cové
Den Haag
Onze ademhaling geeft ons levenskracht en vormt de sleutel tot  zelfbevrijding. In mijn sessies ademtherapie onderzoeken we hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenskracht, weer naar binnen kunt laten.
Regina Cové
Stemwerk & Stemcoaching
Stemvorken therapie, de stille en krachtige healer van deze tijd. Stemvorken brengen jou in diep con
Regina Cové
Den Haag
Jouw voeten en mijn gevoeligheid vormen een mooie combinatie. Mijn voetreflexbehandelingen laten zien wat jij nodig hebt om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je thuis te voelen in je lijf. Jij bepaalt hoe ver, snel of langzaam je wilt gaan.
Anna Hakvoort
Creativiteit
Cursussen en workshops beeldhouwen in hout
Anna Hakvoort
Langbroek
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt mijn werkplaats. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt, maar waar het toch bruist van activiteit. Hier maak ik mijn beelden van hout en geef ik wekelijks cursussen beeldhouwen.
Regina Cové
Shiatsu Therapie
Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie
Regina Cové
Den Haag
Shiatsu therapie helpt bij het voorkomen en genezen van ziektes, het oplossen van stress en vermoeidheid en het bevorderen van goede algehele gezondheid. In mijn praktijk in Den Haag en Woubrugge laat ik je graag de voordelen van Shiatsu ervaren.
Rijdende Reiki
Energetisch werk
Holistische sessies, Reiki en handmassage bij jou/u aan huis
Rijdende Reiki
Naaldwijk
Als holistisch therapeut kan ik van verschillende methodieken gebruik maken, daarom kan een holistische sessie ingezet worden bij tal van hulpvragen. Daarnaast geef ik Reikibehandelingen en handmassages. En dat allemaal gewoon bij jou/u thuis!