18nov 2022
Indoor winter-editie: Mindful Natuurfotografie met je smartphone - Maak je eigen fotokunstwerk

VanHiske i.s.m. met Iraas Korver
Stiltegoed

Tijdens de Week van de Werkstress biedt VanHiske i.s.m Iraas Korver een speciale inspirerende en ontspannen dag aan op het Stiltegoed. We gaan bewegen, ervaren, kijken en creëren. Aan het einde van de dag ga je met een uniek fotokunstwerk naar huis.

Tijdens de Week van de Werkstress biedt VanHiske een speciale inspirerende en ontspannen dag aan op het Stiltegoed. 

We gaan bewegen, ervaren, kijken en creëren. Aan het einde van de dag ga je opgeladen en voldaan met een uniek fotokunstwerk naar huis.

Wat ervaar en leer je tijdens deze dag?

Vanuit contact met het lichaam en bewustwording van de zintuigen gaan we met natuurlijke materialen een eigen uniek symbolisch stilleven maken. 

Van dit stilleven maken we in kleine fotostudio's foto's met onze telefoons. De foto's bewerken we daarna met een app tot fotokunstwerk die uit meerdere lagen foto's bestaat. Je hebt geen ervaring nodig! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en zin om iets nieuws te ervaren en leren.

Speciaal voor deze dag tijdens de Week van de Werkstress zal Iraas Korver een deel van het programma begeleiden op het gebied van lichaamsbewustzijn. Het is een stuk makkelijker om in een creatief proces te komen als je je lijf voelt. Hier gaan we dus gebruik van maken en je gaat ontdekken wat dit met je doet.  

De dag is inclusief lunch. We werken met minimaal 5 deelnemers en maximaal 8.

Doe je mee? 

Je kunt de workshop boeken door deze in de webshop van VanHiske aan te kopen. 

20% van de opbrengst van deze dag zal worden gedoneerd aan Stichting Stiltegoed en zal worden gebruikt voor natuurbehoud. 

 

Informatie

18 nov 2022
10.00 - 16.00
79,00 incl. lunch en opzetlens voor je smartphone
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Stiltegoed
Bieslandseweg Delfgauw
Stiltegoed

Indoor winter-editie: Mindful Natuurfotografie met je smartphone - Maak je eigen fotokunstwerk