28okt 2022
Jaardag Voluit en ontspannen Leven & werken in het ritme van de seizoenen.

Tjerk Voigt Coaching
Epse (vlakbij Deventer/zutphen/apeldoorn)

De jaardag is voor mensen die zich willen verdiepen in leven werken in het ritme van de seizoenen. De jaardag op 28 oktober zal in het teken staan van de balans opmaken, vanuit een dieper innerlijk niveau in jezelf en met de blik vooruit.

Op 28 oktober organiseer ik een jaardag voor mensen die zich willen verdiepen in leven & werken in het ritme van de seizoenen.
De jaardag op 28 oktober zal in het teken staan van de balans opmaken, vanuit een dieper innerlijk niveau in jezelf en met de blik vooruit. 

Het programma zal geïnspireerd zijn op het boek Werken & Leven in het ritme van de seizoenen van Jaap Voigt en andere bronnen van leven & wijsheid. Tijdens de dagen gaan we ook de natuur in om ons te laten inspireren door het seizoen. Er is ruimte voor stilte & bezinning en ruimte om te delen en ontmoeten. Er wordt een heerlijke lunch verzorgd, bestaande uit biologische en streekproducten. 

Waarom meedoen?

In deze tijden van drukte en grote transformatie, zie ik veel mensen zich afvragen hoe te leven en om te gaan met deze tijd. Een passend antwoord is gaan leven & werken in het ritme van de seizoenen. Daardoor ga je ontspannen, in je eigen unieke ritme en betekenisvol leven en werken. Je creëert ruimte om je eigen verlangens en dromen vorm te geven. Elke maand zal je helpen dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Je leert om te gaan met onzekerheid en turbulentie van buitenaf. 

Informatie

28 okt 2022
10.30 - 17.00
65,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Herberg De Vrije Vogel
Oxerweg 8
7214PM Epse (vlakbij Deventer/zutphen/apeldoorn)

Jaardag Voluit en ontspannen Leven & werken in het ritme van de seizoenen.