Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14okt 2022
Mantra zingen voor (innerlijke) Vrede, Liefde en Vrijheid

Prem Mallika Kokke
Malden

Zing met ons mee en ontdek de Stilte die achter de heilige klank van Mantra verscholen ligt. Een moment van bezinning en tot je Zelf komen in een warme, huiselijke sfeer.

Op deze avonden word je uitgenodigd om je hoofd leeg te maken en in je hart aan te komen door het gezamenlijk zingen van Mantra's. Laat je meevoeren door de klanken van stem, harmonium, gitaar en Indiase drum (Dholak) om die plek in jezelf te bereiken waar alleen de verstilling over blijft.

Mantra's bestaan uit een paar woorden die steeds herhaald worden. Meestal zijn de woorden in Sanskriet, de heilige, oud-Indiase taal. De herhaling van heilige woorden maakt de geest leeg en verhoogt je vibratie. Hierdoor krijgt het pure Bewustzijn, wat diep in jou verborgen ligt, ruimte om zich te ontvouwen. Zo kom je tot de ontdekking dat het dit Bewustzijn is wat je in wezen bent. 

Door deze ontdekking zul je:

* Meer rust en vrede gaan ervaren

* Gaan ontdekken dat je verbonden bent met een oneindige stroom van Liefde die als vanzelf opborrelt vanuit je hart.

* Voelen dat je onbegrensd en één bent met alles om je heen. Je proeft dan de ware vrijheid.

Door keer op keer hier aan herinnerd te worden, merk je dat je het leven steeds meer gaat leven vanuit een gevoel van overvloed, van thuis zijn en van acceptatie. De wereld is niet veranderd maar hoe jij het ervaart wel! Daar zit het geheim van een rijker en vervulder leven.

Je bent van harte welkom om mee te komen zingen, dansen of gewoon lekker te luisteren. Een moment van bezinning en gezellig samen zijn.

Informatie

14 okt 2022 | Inloop is vanaf 19.00u
19.30 - 21.30
Op donatiebasis

Waar?


De Kruigang 34
6581 CW Malden

Mantra zingen voor (innerlijke) Vrede, Liefde en Vrijheid

Wat doe ik nog meer?

Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Fysiotherapie
Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Katwijk
In deze praktijk wordt manuele therapie en fysiotherapie op holistische wijze ingevuld, kijkend naar de gehele mens. Sinds 1 juli is er ook echografie en shockwave therapie in de praktijk. Lees er mer over op
De Goede Stroom
Energetisch werk
Salka Pad, energiewerk/meditaties gebaseerd op de heilige inheemse tradities van het Andes hooggeber
De Goede Stroom
Veldhoven
De Goede Stroom, brengt je in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, d.m.v. yoga en meditatie. Wekelijkse lessen in Veldhoven, in groepen en individueel
Prem Mallika Kokke
Coaching - Diverse Coaching
Ontdek je ware potentieel en kom tot volle bloei met Mantra-zang en meditatie
Prem Mallika Kokke
Malden
Wie wil dat nu niet: Leven in Liefde, Vrede en Vrijheid. Maar hoe doe je dat? De eeuwenoude filosofie van de Vedanta wijst ons een weg. Namelijk de weg naar Binnen, naar de Essentie. Hier (her)ontdek je dat je die Liefde, Vrede en Vrijheid zelf bent!
Prem Mallika Kokke
13okt
Evenement
Mantra-zingen voor (innerlijke) Vrede, Liefde en Vrijheid
Prem Mallika Kokke
Malden
Zing met ons mee en ontdek de stilte die achter de heilige klank van mantra verscholen ligt. Een moment van bezinning en tot jeZelf komen in een warme, huiselijke sfeer.
ELmotion Massages & Coaching
Massage
ELmotion Massages & Coaching
ELmotion Massages & Coaching
Haren Gn
In mijn praktijk ELmotion behandel ik mensen met allerlei verschillende uitdagingen op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.. Ik werk voornamelijk met verschillende soorten massages, coaching en energetische behandelingen.
De Goede Stroom
Yoga
Aplomb yoga, terug naar de natuurlijke houding
De Goede Stroom
Veldhoven