01okt 2022
Klankheling met klankschalen, Zielenzang en geleide meditatie

Regenboog Klankschalen & Free Spirits Community
Den Hoorn

Innerlijke rust en vrede. Kom heerlijk liggen ont-spannen bij de helende klanken van klankschalen en zielenzang. Een geleide meditatie wijst je de weg naar je innerlijke rustcentrum, de rijkdom binnenin je.

Voor jouw hoogste goed en voor ons hoogste goed, voor hèt hoogste goed, voor het voortbestaan van Free Spirits Community
- Klankschalen ligmeditatie met Zielenzang
- sta in een klankschaal
- persoonlijke Zielenzang

In de prachtige sfeer van Free Spirits Community bij Den Hoorn, in de zaal De Grote Eik ontvang je een klankschalen ligmeditatie met Zielenzang.

De harmoniserende trillingen van de klankschalen nodigen je uit om jouw innerlijke rust te ervaren en de helende werking toe te staan. De Zielenzang van Birgit Karreman biedt je een verbinding van hart tot hart, van ziel tot ziel aan. De geleide meditatie wijst je veilig de weg naar binnen, de rijkdom binnen in je.

Neem zelf een zacht matje mee om op te liggen, deken en kussentjes voor onder hoofd en knieën.

Naast een heerlijk kopje thee is er gelegenheid om in een grote klankschaal te staan en de trillingen heel direct te ervaren. Birgit Karreman zal voor enkelen persoonlijk zingen. Laat je raken, durf te ontvangen.


Jouw bijdrage
In co-creatie vragen Regenboog Klankschalen en Free Spirits Community een donatie, richtlijn €15,- à €30,-. Neem hiervoor ajb contant mee.

Meld je ajb aan in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Wil je meer weten over Free Spirits Community? Lees meer op hun website.


Praktisch
We zijn van 19:30 tot 21:30 uur bij elkaar. Vanaf een kwartier van tevoren ben je welkom om je plek in De Grote Eik in te richten.
 

We zien je graag. Laat ons samen Free Spirits Community steunen.

 

Informatie

01 okt 2022
19.30 - 21.30
donatie

Waar?

Free Spirits Community
Veenakkerweg 5
2635 NC Den Hoorn

Contact

Klankheling met klankschalen, Zielenzang en geleide meditatie