Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19nov 2022
TRE® Introductie Workshop: Maak op 19 en 26 november kennis met tre® in groepsverband

Praktijk-Unwind
Katwijk

Met behulp van 7 eenvoudige maar effectieve oefeningen leer je dagelijkse en diepe (chronische) spierspanning los te laten en activeer je het natuurlijk herstellend vermogen van jouw lichaam.

Breng het zenuwstelsel tot rust, vergroot jouw veerkracht en herstel van stressgerelateerde klachten zoals pijn in de onderrug/nek/hoofd, slecht slapen, gejaagdheid en onrust, hoge bloeddruk, overprikkeld zijn, vermoeidheid. 

Deze workshop is bedoeld als introductie en is een prima manier om kennis te maken met TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises); een zelfhulpmethode die je na een aantal begeleide sessies zelfstandig toe kunt passen. We werken in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na een korte uitleg, waarbij ook aandacht zal zijn voor de werking van stress en het autonome zenuwstelsel (gebaseerd op de polyvagaal theorie van Stephen Porges), gaan we aan de slag met de oefeningen. Deze kunnen bij fysieke klachten zo nodig worden aangepast. Nieuwsgierig geworden? Ik zie je graag in de fijne yoga studio aan de Mgr. Bekkerstraat in Katwijk!  

Bij 2 deelnemers kan de workshop doorgaan in overleg en reken ik 115,00 per persoon.

Kijk voor meer informatie op mijn website en lees o.a. mijn visie op stress, aanvullende informatie over TRE, ervaringen van andere deelnemers of kijk alvast in de agenda voor mijn aankomende workshops in 2022.

Informatie

19 nov 2022 t/m 26 nov 2022 | De workshop start beide dagen om 10:00 uur en duurt 2 uur per keer
12.00 - 14.00
100,00 Inclusief gratis folder over TRE met oefeningen en informatie. Bij 2 deelnemers gaat de workshop doo
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Vitaliteitcentrum Katwijk aan den Rijn
Mgr. Bekkerstraat 6
2223 AR Katwijk

Contact

TRE® Introductie Workshop: Maak op 19 en 26 november kennis met tre® in groepsverband