Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28sep 2022
Bokstherapie met Coaching

FME Centrum - Bly Ei Trainingen
Den Haag

Boksen is de dans van de ziel. Door het openen van je hart dmv boksen kom je weer in verbinding met wie je werkelijk bent en haal je het mooist van jezelf naar boven, je gaat weer in jouw kracht staan en doen wat je echt wilt doen vanuit jouw hart.

Ieder mens creèert haar en zijn patronen en denkwijze vanuit een bepaalde leefstijl die mee is gegeven vanuit de opvoeding, cultuur, mensen met wie je omgaat, etc. Hier is geen goed of fout. Vanuit deze leefstijl maak je mooie en minder mooie momenten mee. Deze mindere mooie momenten kunnen ervoor zorgen dat je uit verbinding gaat met jezelf, waardoor je:

 

  • Onrustig wordt
  • In een burn-out komt
  • Stress gaat ervaren
  • Weinig zelfvertrouwen hebt
  • Energieniveau laag wordt
  • Slecht slaapt
  • Werk er onder gaat lijden
  • Geen contact meer wilt met andere mensen
  • Niet meer weet wat je wilt en wat je moet gaan doen

Door middel van boksen, komt je lichaam in beweging en in een bepaalde flow, vanuit deze flow, ga je van je hoofd naar je hart. En zal je, je uiteindelijk sterker gaan voelen zowel lichamelijk als geestelijk. Het geeft je daarnaast de mogelijkheid om je grenzen te leren verkennen en daarbij zal je ook opgekropte emoties los gaan laten. 

Boksen is de dans van de ziel en deze methodiek kan je zien als jouw danspartner. 

Wil jij meer zelfvertrouwen, rust in je hoofd en je energiek voelen? Daarbij jouw leefstijl veranderen, je persoonlijk ontwikkelen, inzicht krijgen van het leven wat je nu leeft en bewust worden waarom je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet? Neem dan contact met ons op. 

Kijk op onze website voor meer informatie en plan een gratis kennismakingsgesprek in. 

 

Informatie

28 sep 2022 | Datum en tijd in overleg
9:.00 - 19.00
0,00 Prijs in overleg

Waar?

Zuiderpark-Malieveld-Weimarstraat

Den Haag

Bokstherapie met Coaching

Wat doe ik nog meer?

FME Centrum
05okt
Spreekuur
Vitaliteit en Leefstijl
FME Centrum
Den Haag
Volg je hart en verander waar nodig jouw vitaliteit en leefstijl, om zo je weerstand te verbeteren, te verhogen en te behouden. Geef jezelf de juiste voeding voor meer energie, meer rust in je hoofd en een gezond lichaam.
FME Centrum - De Zeeboezem
Voedingsadvies & Coaching
Creëer een gezonde leefstijl met Holistische voeding en coaching
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Hoe voedt jij je op lichamelijk, geestelijk, energetisch, emotioneel en spiritueel vlak? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Sport en Beweging
Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
De Zeeboezem - FME Centrum
03okt
Spreekuur
Voeding
De Zeeboezem - FME Centrum
Den Haag
Wil jij jouw mooiste leven gaan leven? Dat kan. Ik wil jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, leefstijl, energie en een positieve geldstroom. Om vandaar uit jouw passie te volgen waar jij het geluk in vindt.
FME Centrum - De Zeeboezem
10okt
Spreekuur
Positieve geldstroom
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Geld is in de maatschappij waarin we leven een middel die we gebruiken om te ruilen voor goederen en diensten. Bewustwording van wat geld met jou doet is daarin heel belangrijk en wat dit doet met je gezondheid zowel mentaal als fysiek.
FME Centrum - De Zeeboezem
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide