19okt 2022
NetwerkCafé: Verbinden en sparren met collega-ondernemers van Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Hillegom

Ontmoet je collega's van Bewust Bollenstreek! Samen sparren, delen, verbinden. Deze keer bij Petra Meiburg in Hillegom.

Fijn om weer bij elkaar te komen met collega's van Bewust Bollenstreek. Je bent voor dit netwerkcafé van harte welkom in de praktijk van Petra Meiburg. Er is geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om elkaar echt te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

Toegang is gratis. Er is thee en lekkers.
Parkeren kun je gratis in de parkeergarage van de AH aan het Henri Dunantplein of, als er nog plek is, op het kleine parkeerterreintje op het Kerkplein. 

 

Wil jij ook je collega's ontvangen?

Vind jij het leuk om een netwerkcafé van Bewust Bollenstreek te hosten? Je collega's te ontvangen op jouw werkplek? Laat je het weten? Info@bewustbollenstreek.nl. 

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten en heb je wel interesse? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek, Angela Roelen  (06 22329846) voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek in Noordwijk. Leuk je te ontmoeten en te horen waar jij mee bezig bent met jouw werk én te vertellen wat Bewust Bollenstreek hierin kan betekenen voor je. 

Informatie

19 okt 2022
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

Praktijk van Petra Meiburg
Kerkplein 6
21681 JC Hillegom

Contact

NetwerkCafé: Verbinden en sparren met collega-ondernemers van Bewust Bollenstreek!