15okt 2022
SAMEN - Relatie cyclus

Hans Planje en Tosho Kooimans
Enschede

Relatie cyclus van 5 bijeenkomsten om de 2 weken op zaterdag van 11 tot 16 uur in Enschede. Start 15 oktober. Voor iedereen die wil werken aan betere relaties, individueel of met een partner. Met Hans Planje en Tosho Kooimans.

SAMEN

Voor iedereen die wil werken aan betere relaties, individueel of samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf. 
Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is niet eenvoudig. 
Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk. 

In totaal kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Tussen de 5 tweewekelijkse bijeenkomsten door is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relatiefeer. Hiermee scheppen we een goede bedding om gedurende bijna twee maanden te werken aan je relaties en alles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat is dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.

 

Informatie

15 okt 2022 t/m 10 dec 2022 | In totaal 5 bijeenkomsten van 11 tot 16 uur om de 2 weken op zaterdag in Enschede
11.00 - 16.00
495,00 Gratis intakegesprek. Tarief inclusief een privésessie. Bij opgave voor 1 sept 45 euro korting.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Yogacentrum De Bron
De Klomp 120-101
7511 DJ Enschede

Contact

SAMEN - Relatie cyclus