08okt 2022
Engelenhealing van de vrouwelijke energie

Evenwichtigleven
Vierlingsbeek

We gaan werken met Aartsengel Raphael. Zij zorgt voor transformatie van blokkades die vrouwen hebben opgelopen door ongewenste intimiteiten. Hierdoor kunnen je verlangens naar een ontspannen relatie met jezelf en/of partner worden vervuld.

De engelenhealing zorgt ervoor dat je vrouwelijke energie weer vrij gaat stromen, zoals zachtheid, speelsheid, sensualiteit, liefdevol in contact met je zelf en of met een partner. Veel vrouwen hebben in hun leven ongewenste intimiteiten opgelopen wat hun huidige leven beïnvloedt en ervoor zorgt dat je verlangen naar een ontspannen relatie met jezelf en/of partner niet wordt vervuld.

Tijdens mijn werk ben ik gewend om met Aartsengel Raphael te werken. Zij heeft een krachtige energie waar we op kunnen vertrouwen. Raphael zorgt ervoor dat blokkades worden getransformeerd en losgelaten. Om bewust te kunnen loslaten maken we gebruik van lichaamswerk, meditatie en vragen we de engelen om zuivering van onze aura en chakra's. Je kanaal van licht (gelegen rondom de wervelkolom) is vrij om boodschappen van de hemel te ontvangen.

De workshop vindt plaats in een prachtige yurt. Deze yurt is een originele ronde tent afkomstig van de sjamanen uit Mongolië. De yurt is een krachtplek en staat in een rustig gebied in Vierlingsbeek. Het samen mediteren op deze krachtplek creëert een hemelpoort waardoor iedereen makkelijk in verbinding kan komen met zijn innerlijke stem en/of de stem van de engelen. Door een dag te zijn in de yurt heb je het gevoel diep te kunnen ontspannen en de engelenhealing van de vrouwelijke energie te kunnen ontvangen. Je kunt weer opgeladen naar huis.

Informatie

08 okt 2022
11.00 - 16.00
49,50

Waar?

Yurt
Klaphekken 7
5821AR Vierlingsbeek

Contact

Engelenhealing van de vrouwelijke energie