22dec 2022
NetwerkCafé met potluck diner! Verbinden en sparren met collega-ondernemers van Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Noordwijk

Ontmoet je collega's van Bewust Bollenstreek! Samen sparren, delen, verbinden. Speciale editie; met potluck diner!

Je bent voor dit netwerkcafé van harte welkom in Herberg De Liefde, de praktijk van Angela (LiefdeWerk). Er is geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om elkaar echt te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

Deze keer een speciale editie! Met potluck diner! Neem een klein gerechtje mee, samen maken we vast een heerlijk diner :). En ... als je wilt ... neem een cadeaubon of iets anders mee dat symbool staat voor een product of dienst van je bedrijf. We gaan weer cadeau's uitwisselen! Dat blijkt altijd weer een leuke manier om elkaar en elkaars werk te leren kennen. Doe je mee?

 

Toegang is gratis. Er is thee en lekkers.
Parkeren kun je gratis op het Lindenplein (let op, zijde van het pand mét parkeerschijf, andere zijde zonder), om de hoek in de Voorstraat of links van de nieuwe Jeroenskerk. 

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten en wil je graag kennismaken? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek, Angela  (06 22329846).

Informatie

22 dec 2022
18.00 - 21.00
0,00

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JN Noordwijk

Contact

NetwerkCafé met potluck diner!  Verbinden en sparren met collega-ondernemers van Bewust Bollenstreek!