Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19okt 2022
Access Bars® Training

MAYA KANHAI
Noordwijk

Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. Je voelt je gelijk heerlijk relaxt.

Een Bars sessie brengt je hoofd tot rust, ontspant het lichaam en maakt dat je je gelijk heerlijk relaxt voelt.

Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. 

Access Bars® brengt energetische ontspanning en kan toegepast worden om stress te verlichten of ter preventie van een algehele burn-out. Het effect is vaak meteen voelbaar maar je kunt het ook weken na de sessie nog merken. 

Vergelijk het met het opruimen van de harde schijf van je computer: je ruimt onnodige bestanden op die je computer traag maken zodat je computer beter functioneert. 

Zelf leerde ik de Bars na jaren van chronisch pijn en fibromyalgie. Met behulp van de Access Bars ben ik nu pijnvrij en terug op mijn normale energie niveau.  

Wil je leren hoe je de Bars geeft en het zelf ook ontvangen? Op woensdag 19 oktober is de volgende training in Noordwijk. 

 

Informatie

19 okt 2022
09.30 - 18.00
300,00

Waar?Noordwijk

Access Bars® Training

Wat doe ik nog meer?

Jenneke ~ Goud in handen
14jan
Workshop
JeZelf onder de loep: wat is Oud en laat ik los? Wat wil ik Nieuw creëren?
Jenneke ~ Goud in handen
Neede
Welke oude programma's in jezelf kunnen losgelaten en getransformeerd worden? Welke zaden in jezelf wil je komend jaar voeden en tot wasdom laten komen? Dag-workshop met verschillende werkvormen, groeps-healing, verzorgde bio lunch, evt sauna toe.
Maya Kanhai
Lichaamswerk
Access Bars®, Access Energetische Facelift en Clearing!
Maya Kanhai
Noordwijk
Access Bars maakt mensen weer blij!
Maya Kanhai
10dec
Workshop
Jikiden Reiki Shoden (Reiki 1) Cursus
Maya Kanhai
Noordwijk-binnen
Iedereen kan Jikiden Reiki leren en het gelijk daarna toepassen. Het is eenvoudig maar heel effectief. Je hebt er geen sterke intuïtie of paranormale begaafdheid voor nodig. Je kunt er wel voor de rest van je leven profijt van hebben.
Jenneke ~ Goud in handen
13dec
Online aanbod
Gratis Gouden hart Meditatie
Jenneke ~ Goud in handen
Online
Verbinden met jouw goddelijke essentie van de Bron, het centrum van ons Universum. Verbinden met jouw unieke bewustzijnsconfiguratie, jouw authentieke wezen van de Bron. Hart van het Universum - Jouw gouden hart - Hart van de Nieuwe Aarde
MAYA KANHAI
01dec
Training
Access Bars® Training
MAYA KANHAI
Noordwijk-binnen
Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. Je voelt je gelijk heerlijk ontspannen.
Jenneke ~ Goud in handen
03dec
Cursus
6 weken innerlijke balans opmaken
Jenneke ~ Goud in handen
Online
Met 6 weken inspiratie-aanbod een PUNT in de tijd zetten. Stilstaan, Zijn met wat er is. Voelen wat oud is. Ontspannen overgeven om los te laten wat niet meer dient. Dan een Nieuw vertrekpunt; vol goede moed, opgeladen, rustig en vol vertrouwen.
Jenneke | Goud in handen
Energetisch werk
Bewustzijnsontwikkeling aan de keukentafel; online consulten & cursussen
Jenneke | Goud in handen
Voorst
Jouw multidimensionale bewustzijn is je unieke inspiratiebron. Jouw hart verbonden met het hart van de Nieuwe Aarde en het hart van het Universum. Goud dat op je omgeving uitstraalt door alles wat je zegt, denkt en doet . Dat heb jij in je handen
Maya Kanhai
Reiki en magnetiseren
Jikiden Reiki®
Maya Kanhai
Noordwijk
Jikiden Reiki is de traditionele Japanse Reiki, puur, simpel, maar heel effectief. Behandelingen geef ik direct of op afstand. Je kunt bij mij ook Reiki leren. Heb je je eenmaal Reiki geleerd, dan raak je het niet kwijt, maar je moet het wel doen.