Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19sep 2022
Ademcirkel - Breathwork & Trauma Release

Nova-Vie
Alphen ad Rijn

Wil jij.. Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het verwerken van trauma's en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & Trauma Relea

Het lichaam onthoud wat de geest vergeten is
Onze hersenen zijn in staat traumatische en negatieve ervaringen weg te stoppen naar ons onderbewuste.
Dit proces wordt ook wel het coping mechanisme of overlevingsmechanisme genoemd.Gelijktijdig slaat het lichaam de spanning die vrij komt tijdens de ervaring op.
Zowel je hersenen als lichaam doen dit om jou te beschermen, ze doen dit in situaties wanneer jij niet in staat bent de ervaring te verwerken.
Het wordt dus weggestopt voor een later moment. We kunnen dan ook voor een hele lange periode doorgaan met ons leven zonder ook maar ergens last van te hebben. Een scala aan vage klachten zijn vaak de eerste signalen van je lichaam die om hulp vraagt .

Ademwerk en BRTT sessies kunnen jou helpen om van vage klachten af te komen en pijnlijke gebeurtenissen, trauma’s en angstige overtuigingen te verwerken.

Het ademwerk gaat in eerste plaats over bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust van bent kan je doorvoelen en integreren. Door je ademhaling tijdens een ademsessie te verbinden stap je een proces in, waarbij dat wat in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent en geeft je letterlijk en figuurlijk meer ademruimte. Hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit en herstel je de mentale en fysieke balans

Informatie

19 sep 2022
19.00 - 22.00
55,00

Waar?

Alphen a.d. Rijn

Alphen ad Rijn

Ademcirkel - Breathwork & Trauma Release