05sep 2022
Dans Impro, bewegen vanuit je kern met aandacht voor jezelf en voor anderen.

Pnina Schupper
Delft

Wil je zélf een dans maken? Dus niet danspassen leren, maar een eigen dans laten ontstaan. Bij Dans Impro leer je vertrouwen op je eigen bewegingskeuze, zodat je kunt dansen in vrijheid en zonder oordeel. Je bent van harte welkom!

Bij Dans Impro dans je zonder oordeel op jouw eigen manier aan de hand van gevarieerde opdrachten alleen, in tweetal en samen met een groep. Je ademhaling, intuitie en bewegingen krijgen de volle aandacht. Dat geeft energie en tegelijkertijd ook rust. Je doet wat je lichaam kan en nodig heeft op dat moment. Je voelt je daardoor vrijer en ontspannender. Inspiratie krijg je onder andere van gedichten, tekeningen, objecten en natuurlijk muziek.

Tijdens deze cursus maak je kennis met de basiselementen van dansimprovisatie. In Dans Impro leer je je lichaam te beheersen en vrijer te worden in het dansen. Je ontwikkelt je fysieke mogelijkheden en je creativiteit.

Deze cursus is voor iedereen die van dansen houdt en zich in dans wil verdiepen. Voor iedereen die een persoonlijk proces wil doormaken en zich bewuster wil worden van zijn eigen lichaam. Als je door muziek wordt geraakt en daardoor in beweging wilt komen, dan is deze cursus zeker voor jou.

Het geeft een fijn gevoel om zonder woorden heerlijk te dansen op muziek en verder alles te mogen vergeten.  

Voor meer info en om in te schrijven raadpleeg de website. Je kan ook  een proefles komen volgen, aanmelden via de website

 

 

 

Informatie

05 sep 2022 t/m 16 jan 2023 | Er zijn 2 cursussen op de maandag avond; om 18:15-19:30 en om 19:30-20:45
19.00 - 20.00
222,00 Korting met Delftpas
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

OPEN
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Contact

Dans Impro, bewegen vanuit je kern met aandacht voor jezelf en voor anderen.