Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29okt 2022
Jaartraining Zijnsoriëntatie

Jacqueline Vader
Nijmegen

In de training beoefen je de zijnsgeoriënteerde visie, meditatie en werkwijzen. Je leert je vrije aard herkennen en als uitgangspunt nemen. Je leert liefdevol en helder nabij jezelf en in relatie te zijn, en van hieruit te ontdekken wat je wilt.

In de jaartraining Zijnsoriëntatie beoefen je de zijnsgeoriënteerde visie, meditatie en werkwijzen. Je leert je vrije aard herkennen en als uitgangspunt nemen. Je leert een meditatiepractice opbouwen, liefdevol en helder nabij jezelf te zijn, en oefent in je kenbaar maken en doen wat je wilt vanuit vrijheid in verbinding. Tijdens de jaartraining komt onder andere aan bod:

- meditatie in beweging en zitmeditatie

- je vrije aard en de Spiritdimensie

- motivatie en weerstand

- vanuit een ruime compassievolle blik je patronen herkennen 

- gegrond en in verbinding zijn met jezelf en anderen

- goede zelfzorg

- inspiratie thuis herinneren en beoefenen

- in relatie doen wat je wilt 

De training bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten van een dag. Ik besteed aandacht aan theorie, literatuur en integratie thuis. Tussen de bijeenkomsten door kom je samen in een inspiratiegroep. Je kunt de jaartraining combineren en verdiepen met padcoaching en een driedaagse retraite. 

In najaar 2022 start een nieuwe groep. De data zijn: zaterdag 29 oktober en 3 december 2022, 21 januari, 25 maart, 20 mei en 24 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. 

Informatie

29 okt 2022 | zaterdag 29 oktober en 3 december 2022, 21 januari, 25 maart, 20 mei en 24 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. 
10.00 - 17.00
0,00

Waar?

Nijmegen - Cordium

Nijmegen

Jaartraining Zijnsoriëntatie

Wat doe ik nog meer?

Judith Tegelaers
Mindfulness & Compassie
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Judith Tegelaers
Delft
Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
21nov
Training
workshop Mindfulness
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Phoenixstraat
Kom naar de workshop Mindfulness als je meer rust en ruimte in je hoofd wilt en minder stress wilt ervaren. Dat doen we met praktische en ervaringsgerichte oefeningen. Stapsgewijs en betrokken, met oog voor je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
17nov
Cursus
Meditatie cursus
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Nijmegen / Ubbergen
In acht bijeenkomsten maak je stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Meditatie
Zijnsoriëntatie
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Nijmegen
In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie en training vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Voor mensen die authentiek en in verbinding met anderen willen leven en werken.
VitaMaui
Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie & ademwerk
VitaMaui
Naaldwijk
VitaMaui is een praktijk voor holistische fysiotherapie en ademwerk. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de echte oorzaak. "Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Dieren
Dierentolk en energetisch therapeut
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede
Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.