27aug 2022
workshop De Vrouw in het licht, het ligt in de vrouw

Reiki Westland
S-gravenzande

Vrouwenworkshop aannemen en doorgeven vanuit je vrouw Zijn. een workshop waarin je wordt begeleid om je vrouwelijke kracht zichtbaar en ervaarbaar te maken. je vrijer bewegen, in je vrouw zijn, als vrouw in deze wereld.

De Vrouw in het Licht het Ligt in de Vrouw.

Graag willen we jullie meenemen in deze workshop naar het ontdekken en versterken van deze kracht in jezelf. Vaak heb je daar al contact mee en kan je deze inzetten voor jezelf en voor de wereld om je heen.Er zijn ook momenten dat je zou kunnen denken:  Wie ben ik, als vrouw,Welke kracht heb ík in mij? Waar zetelt mijn vrouwelijke kracht? Ben ik in contact met mijn vrouw-zijn Liggen er belemmeringen om mijn vrouw-zijn te leven? In deze workshop begeleiden we jullie op een innerlijke reis om je vrouwelijke kracht zichtbaar en ervaarbaar te maken. Mogelijk kom je uitdagingen tegen die je kunt aangaan om meer in je eigen vrouwelijke kracht te komen staan. Evt. belemmeringen vanuit bewuste en onbewuste patronen, vanuit je jonge jaren, vanuit het voorgeleefde uit je stamboom, vanuit het al dan niet welkom zijn en je veilig voelen als vrouw.
Zijn, met alles wat er is! Je vrijer bewegen, in je vrouw zijn, als vrouw in deze wereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht door kan geven.Zo is deze workshop ontstaan: wij willen doorgeven…. Wie wil aannemen? 
We gaan op reis door middel van schrijven, tekenen, Reiki/mediteren en opstellingen . Je hoeft op geen van deze gebieden een virtuoos of ervaringsdeskundige te zijn.

voor info en vooraf aanmelden Christina Spies Reiki westland. 18812965 of Liesbeth van den Brink: Verrijkende Verreiking. 42669703

locatie: lange Wateringkade 14  2295 RM Kwintsheul

Informatie

27 aug 2022
9.30 - 17.30
150,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Reiki Westland
Gerberastraat 21
2691 LK S-gravenzande

Contact

workshop De Vrouw in het licht, het ligt in de vrouw