Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jun 2022
The HALO experience bij Oohm. Krachtige transformatie op een prachtige locatie!

Mathieu Iking en Eyra Moon
Vogelenzang

Een bijzondere healing sessie op een prachtige locatie! The HALO is een krachtige transformatie bestaande uit een geleidde meditatie en frequency booster met Source Healing, Sound Healing, SCM Healing en DNA activatie.

The HALO Experience in Oohm

Mathieu Iking en Eyra Moon trekken van 22 tot 29 juni door het land met The HALO Experience. The HALO is een krachtige transformatie bestaande uit een geleidde meditatie en frequency booster met Source Healing, Sound Healing, SCM Healing en DNA activatie.
Vrijdag 24 juni staan ze in Oohm in Vogelenzang met dit bijzondere event.
 

Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energie werkt en de deur opent om de helende frequenties binnen te laten. Tijdens deze sessie verzorgt Eyra Soundhealing met haar stem en de helende vibraties van de Chaya handpan dat helpt vanuit het hoofd in het hart te komen. Source Healing kan op verschillende gebieden effect hebben; het loslaten van pijn, stress, energetische of emotionele blokkades, maar ook DNA activatie, het aanzetten van je programma, gaven en talenten.

Na de pauze brengt Eyra een meditatie waarbij ze in het onderbewustzijn van de groep tuned om te zien welke beperkende overtuigingen en concepten van de mind losgelaten willen worden. Tevens gaat ze op zoek naar de bronoorzaak en wordt de waarheid geïntegreerd. Gedurende deze sessie faciliteert Mathieu Source Healing, dat meer op ziels- en Quantum niveau werkt, zodat het loslaten en de integratie ook op niveaus plaatsvindt, waar we met de mind niet bijkunnen.

 

Met deze krachtige Frequency Booster verhogen we onze trillingsfrequentie. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen en de rest van de wereld.

Mathieu Iking faciliteert al ruim 15 jaar Source Healing sessies in Nederland en The Personal Reconnection. Toen hij Eyra ontmoette werd al snel duidelijk dat de synergy van het werken op body, mind en energy level, een diepere impact zou hebben en daarmee een grotere transformatie. Graag nodigen we je uit dit zelf mee te komen maken op

VRIJDAG 24 JUNI

14.00-16.00 uur


Investering in je transformatie: 55 euro p.p.
Opgeven kan via https://www.sourcehealingibiza.com/halo-experience.html

Hier vind je ook de hele speellijst.


Voorproefje:
https://www.youtube.com/watch?v=M8hcDTGk1i8&t=6s&ab_channel=EyraMoon

 

 

Informatie

24 jun 2022
14.00 - 16.00
55

Waar?

Oohm
Bekslaan 22
2114 AR Vogelenzang

The HALO experience bij Oohm. Krachtige transformatie op een prachtige locatie!