Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jul 2022
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' - nog 2 plekjes!

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest

Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!

Wil je heerlijk het weekend starten met een nieuwe creatieve ervaring? Dat kan! Zaterdag 9 juli geef ik een workshop waarbij je kennis kunt maken met de Basis Techniek van Dotpainten.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom bij mij thuis in Oegstgeest om dit zelf te ervaren en kennis te maken met dotpainten. Tijdens deze workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste patronen creëert. Na wat oefenen op papier gaan we verder op een houten paneeltje en steen. 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

09 jul 2022
10.00 - 13.00
55,00 Incl. paneeltje en steen, 4 dot art verfcontainertjes, thee & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Contact

Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' - nog 2 plekjes!