09jul 2022
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' - nog 2 plekjes!

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest

Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!

Wil je heerlijk het weekend starten met een nieuwe creatieve ervaring? Dat kan! Zaterdag 9 juli geef ik een workshop waarbij je kennis kunt maken met de Basis Techniek van Dotpainten.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom bij mij thuis in Oegstgeest om dit zelf te ervaren en kennis te maken met dotpainten. Tijdens deze workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste patronen creëert. Na wat oefenen op papier gaan we verder op een houten paneeltje en steen. 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

09 jul 2022
10.00 - 13.00
55,00 Incl. paneeltje en steen, 4 dot art verfcontainertjes, thee & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Contact

Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' - nog 2 plekjes!

Wat doe ik nog meer?

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
18sep
Opleiding
Start Dotpaint Academy Jaartraining - 10 cursusdagen, 1x per maand, sept t/m juni
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest (of nieuwe lokatie in Rijnsburg!)
Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Dot-Artist en/of Workshopbegeleider! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom weer terug bij jezelf en helemaal in het NU. Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Beperkte plaatsen beschikbaar!
Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
06jul
Workshop
Dotpaint Workshop 'Mandala op Steen' - nog 2 plekjes
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest
Tijdens deze dotpaint workshop ga je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart metart. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw eigen kleurrijke mandala kracht steen.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
05jul
Workshop
Dag-Workshop 'mandala Paneel dotpainten' geheel verzorgd met vegetarische lunch
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest
Tijdens deze 'tijd-voor-mij' dag ga je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is! Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw unieke kleurrijke mandala op een mooi houten paneel.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.