Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jul 2022
Zen aan Zee Yogadag

Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn M. Vreugdenhil
's-gravenzande

Deze Zen aan Zee Yoga is een heerlijke en gezellige ontspanningsdag. Er zijn 2 yogalessen (een rustige Hatha in de tuin en een actieve Flow op het strand) en een verbindende meditatie. Het is incl. gezonde lunch, kruidenthee, sap en gezonde hapjes.

Deze Zen aan Zee Yogadag is een heerlijk ontspanningsmoment voor jou waarin je je weer helemaal kunt opladen met yoga, verbinding en meditatie. Marion start de Yogadag met een openingsmeditatie in de tuin van Huize Jagtveld. Daarna geeft Iris een actieve Flowyogales op het strand van Vlugtenburg. Na een gezonde lunch geeft Miranda een rustige Hathayogales in de tuin. Na afloop kun je onder het genot van een sapje of theetje een affirmatiekaart trekken. Er is (kruiden)thee, sap, water en wat lekkere en gezonde versnaperingen. De gezonde lunch is inclusief en bestaat uit soep met brood, sap en fruit, waarvan de meeste producten biolgisch en zonder vlees zijn. Ervaring met yoga is handig, maar hoeft niet.

Informatie

01 jul 2022 | De kruidenthee en koffie staan klaar om 9.15 uur op vrijdag 18 juni. De dagopening is om 9.30 uur en dagafsluiting is rond 14.15 uur.
9.15 - 15.00
60,00 Inc. koffie, thee, sap, gezonde lunch en kleine versnaperingen
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Tuin Huize Jagtveld en strand Vlugtenburg
Nieuwlandsedijk 35
2691KV 's-gravenzande

Contact

Zen aan Zee Yogadag