04sep 2022
Verruim je hart: sjamanisme retraite in Zeeland

Magische reizen
Noordgouwe

Heerlijke retraite met sjamanistsiche rituelen, een zweethut en fijn ontspannen in de provincie Zeeland.

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met jezelf en je hartkracht. Met behulp van krachtige energetische rituelen uit mysteriescholen en oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf. Earth meets sky in you. 

De zweethut maakt deel uit van deze retraite: De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. Er zijn vele tradities met elk hun eigen gebeden, gezang en rituelen. Wij hebben met diverse tradities kennis gemaakt en kiezen met ons hart voor een eigen vorm met alle respect voor degene die ons zijn voorgegaan. 

Wil je een kortere retraite; ook van 12-14 augustus zijn we in Zeeland. Kijk op de agenda van magische reizen voo rmeer info.

Informatie

04 sep 2022 t/m 08 sep 2022
14.00 - 15.00
505,00 afhankelijk van kamers
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

de Schouw

Noordgouwe

Verruim je hart: sjamanisme retraite in Zeeland