Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jul 2022
Gluren bij de Buren - podiumkunst in Delftse huiskamers en tuinen

Gluren bij de Buren Delft
Div. locaties in Delft

Zondag 3 juli speelt, zingt, danst, struint en gluurt de hele stad door de huiskamers en tuinen! Tijdens Gluren bij de Buren veranderen huiskamers en tuinen in tijdelijke podia met een intieme sfeer.

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren voor de vierde keer plaats in Delft. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Delftenaren stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Delft en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Informatie

03 jul 2022 | div. tijden en plaatsen
13.00 - 18.00

Waar?Div. locaties in Delft

Contact

Gluren bij de Buren - podiumkunst in Delftse huiskamers en tuinen