Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27aug 2022
Poëziefestival 'Dichter bij de Boerderij'

Agrarische Natuurvereniging Vockestaert
't Woud / Midden-Delfland

Op zaterdag 27 augustus is de 6e editie van het Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij”. Dit festival vindt plaats op vier unieke locaties in Midden-Delfland: in het kerkje van ’t Woudt en op drie boerderijen in en nabij ’t Woudt.

Het is inmiddels bijna een traditie te noemen, maar het blijft een bijzondere ervaring: in de ambiance van een boerderij luisteren naar poëzie van bekende dichters, die ons soms confronteert, ons stil maakt of plezier biedt. Op zaterdag 27 augustus is de 6e editie van het Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij”, georganiseerd door Agrarische Natuurvereniging Vockestaert i.s.m. St. Christelijk Onderwijs Delft.

Dit festival vindt plaats op vier unieke locaties in Midden-Delfland: in het kerkje van ’t Woudt en op drie boerderijen in en nabij ’t Woudt. Tussen 13.00 tot 16.30 uur wordt in groepjes langs de locaties gefietst, die allemaal minder dan 1 km. van elkaar liggen en waar Bart Moeyaert, Simone Atangana Bekono, Ellen Deckwitz en K. Michel voorlezen uit eigen werk. In de slotbijeenkomst in de kerk zullen de vier dichters elk nog eenmaal het spreekgestoelte beklimmen.

Om deel te nemen, stuurt u een mail naar n.praagman@gmail.com en maakt u per persoon €15 over op NL18INGB 000 247 0577 van N. Praagman o.v.v. Dichter bij de Boerderij. Enkele dagen vooraf ontvangt u per mail een toegangsbewijs, een plattegrond van de locaties, een tijdschema en de groep waarin u bent ingedeeld. Wilt u met vrienden/familie in eenzelfde groep deelnemen, geef dit dan aan in de aanmeldingsmail.

Informatie

27 aug 2022
13.00 - 16.30
15,00 vooraf overmaken

Waar?

Kerkje 't Woud
Het Woudt 25
2636 HD 't Woud / Midden-Delfland

Contact

Poëziefestival Dichter bij de Boerderij