Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jul 2022
'Zing je eigen lied!' Wandeling & Picknick Keukenhofbos

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

We beginnen met een ontspannen wandeling in het mooie Keukenhofbos waarna we knus op een kleedje met elkaar picknicken in het park. Hier zijn ook bijzondere kunstobjecten te bewonderen. Elkaar ongedwongen ontmoeten in de vrije natuur! Ga je mee?

Als kind vond ik picknicken een van de leukste dingen om te doen! Op 'n geruit kleedje in de buitenlucht lekker broodjes oppeuzelen. Ik voelde me vrij, blij en verbonden! Het inspireerde me deze wandeling te combineren met een vrolijke picknick. 

Eerst wandelen we langs het kasteel met de prachtig bloeiende Dahliatuin, de leuke kinderboerderij en daarna het bijzondere bos in. Bijzonder omdat het bos aan de ene kant vlak is en de andere kant heuvelachtig. Dit zijn restanten van oude duinen, zo'n 5000 jaar geleden ontstaan. In het vlakke gedeelte bevinden zich veel Blauwe Reigersnesten. Je hoort ook regelmatig de specht tekeer gaan. In veel boomholtes nestelen mezen, uilen, duiven en spechten. 

Na de boswandeling lopen we naar het nabijgelegen park om op het gras onze kleedjes neer te leggen en gezellig te picknicken met het geluid van zingende vogels om ons heen. Een moment om weer even kind te zijn! Wat deed jij het liefst als kind? Waar speelde je mee? Leuk om met elkaar herinneringen op te halen. 

We nemen onze eigen lunch mee én iets om te delen. Als we allemaal meenemen voor ong. 5 personen is er genoeg! Een rugzak is handig tijdens het wandelen maar je kunt ook je tas bij de hofboerderij achterlaten en na de wandeling ophalen. Mocht je een leuk kleed hebben, neem mee! Dan maken we een groot vlak waar we heerlijk kunnen zitten of liggen met elkaar.

Ik verheug me! Ga je mee?

Graag aanmelden per mail of Whatsapp.

 

Informatie

01 jul 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
11.00 - 14.00
15,00 contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

'Zing je eigen lied!' Wandeling & Picknick Keukenhofbos