Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20mei 2022
Lichtcirkel: 'Kom in contact met je Hogere Zelf'

Lightworker
Nijmegen

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie.

Je Hogere Zelf is jouw bron van liefde. We hoeven niet meer buiten onszelf te zoeken naar onvoorwaardelijke liefde maar kunnen er bewust voor kiezen om contact te maken met deze bron in ons. Door middel van krachtige oefeningen en visualisaties gaan we contact maken met de engel in ons.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent.

Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je om van je hoofd naar je hart en buik af te dalen. We gaan ons verbinden met het licht en liefde in onszelf en onze wortels. Dit alles met elkaar in verbondenheid door middel van een prachtige healing Lichtcirkel, oefeningen, zang en dans.

Lichtcirkel:

Een Lichtcirkel is een energetische groepshealing. Dit is een proces van versmelting van lichaam en geest. Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen.

Review:

Wat was dit fijn! Er hangt een hele fijne, ongedwongen sfeer en wat vooral heel fijn is dat het allemaal niet te zwaar wordt. Gewoon op een leuke manier, met verschillende oefeningen, dichter bij jezelf komen en vooral de dansjes maken je spontaan weer blij. ~ Tilly Janssen

Informatie

20 mei 2022
14.00 - 17.00
35,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6581 PS Nijmegen

Contact

Lichtcirkel: Kom in contact met je Hogere Zelf