Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28aug 2022
Bomen Wijsheid Bosbad

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom tijdens een middag bosbaden lichamelijk en geestelijk in beweging.

Bomen hebben altijd een bijzondere rol gespeeld in het leven van de mens. Ze zijn zelfs essentieel voor ons overleven! Naast de zuurstof die ze ons geven, dragen ze ook veel wijsheid in zich op sociaal, emotioneel en spiritueel vlak. Door in contact te komen met een boom kan jij die wijsheid opdoen. 

Graag neem ik je mee tijdens deze wandeling, waar je de tijd en ruimte krijgt om met veel verschillende bomen in contact te komen. Al wandelend door het open Arboretum in Enschede, nodig ik je uit voor verschillende oefeningen die je bewustzijn prikkelen. 

Je versterkt dan de verbinding met de natuur, en zo ook met jezelf. Je krijgt de kans om je innerlijke stem te laten spreken. Jij mag ook jouw innerlijke wijsheid delen. Extra diepgang in de bewustwording kan je vinden vanuit de interactie met mijn co-therapeuten (mijn honden). Zij laten versterkt zien wat er zich bij jou van binnen afspeelt.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. 

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website of Facebookpagina.

Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail of whatsapp.

Informatie

28 aug 2022
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Arboretum

7545 EG Enschede

Contact

Bomen Wijsheid Bosbad

Wat doe ik nog meer?

Anne Koekoek
Creativiteit
Holistisch Creatief Coach en Medium
Anne Koekoek
Amstelveen
Met verschillende methoden kan ik mensen ondersteunen om weer in balans te komen en inzicht te krijgen in hoe je zelf voor balans kan zorgen. Als je in balans bent, voel je de verbinding met wie je werkelijk bent. Je gaat beter luisteren naar jezelf.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Natuurgeneeskunde
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede
Kom in contact met de natuur en vind de levenskracht in jezelf!
Lia Remmelzwaal Fotografie
Communicatie en presentatie
Fotografie voor Ondernemers
Lia Remmelzwaal Fotografie
Hillegom
Visual Storytelling vol plezier, verbinding en spontaniteit! Voor ondernemers met een missie. En koppels die échte aandacht voor elkaar willen. Mag ik het verhaal van jullie liefde, het verhaal van je bedrijf vastleggen?
Madal Bal
Verhuur Accommodaties
Madal Bal Zaalverhuur
Madal Bal
Den Haag
Bent u op zoek naar een cursusruimte in het centrum van Den Haag? Dan hebben wij 3 betaalbare ruimtes met alle faciliteiten voor uw yogales, workshop of vergadering. Uw deelnemers zullen zich thuis voelen in de warme ambiance.
Madal Bal
Yoga
Madal Bal - De Ruimte Yoga- en Meditatiecentrum
Madal Bal
Den Haag
In ons yoga- en meditatiecentrum Madal Bal - De Ruimte hebben bieden wij verschillende activiteiten aan. Benieuwd? Doe eens mee met één van de vele activiteiten zoals yoga, meditatie of Zhineng Qinong.
Madal Bal
Winkels
Madal Bal Natuurvoedingswinkel
Madal Bal
Den Haag
In onze natuurlijkvoedingswinkel verkopen wij o.a. vers afgebakken biologisch brood, een uitgebreid assortiment aan kazen en heerlijke home-made maaltijden.