Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22sep 2022
Yoga Retreat September

Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk

Nog 2 plekjes beschikbaar in een eigen tent, caravan of camper. (korting is dan € 50,- pp). Een lang weekend vol rust, vrijheid, vreugde, bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team.

Een lang weekend vol rust – vrijheid – vreugde – bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante. Op drieëneenhalf uur rijden van Utrecht ontdek je deze bijzondere plek aan de rand van de Noord-Franse Champagne Ardennen. De weidse omgeving met heuvels, de absolute rust en de tijd voor jezelf, bezorgen je een gevoel van totale vrijheid. Innerlijke vrijheid. Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt geven, om dié innerlijke rust te vinden, waar je hart naar verlangt.

Ervaar Yoga op een unieke plek in de idyllische tuin, innerlijke rust tijdens de stilte dag (niet elk weekend), verdieping in meditatie, Yoga Nidra voor een goede nachtrust en de stilte van de natuur om je heen. Na een paar nachten in deze bijzondere omgeving ben je weer terug bij alles wat belangrijk is in het leven. In contact staan met jezelf, je Ware Zelf en het leven. Samen deel je plezier, mooie gesprekken, stilte en bijzondere momenten onder het genot van wereldse vegetarische gerechten.

Dit weekend is INCLUSIEF:

• 4 overnachtingen op een 2-persoonskamer
• alle maaltijden:
– 4 x ontbijt
– 4 x lunch
– 4 x 3-gangen diner (vegetarisch)
• Onbeperkt drinken: thee, koffie, gezonde smoothies
• Alle yogalessen/ meditatielessen/ stilte dag/ Yoga Nidra
• Gebruik van buiten jaccuzzi en sauna
• Gebruik van handdoeken, badjassen en slippers

Informatie

22 sep 2022 t/m 26 sep 2022 | prijs is per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer
15.00 - 14.00
499,00 exclusief heen- en terugreis, annuleringsverzekering en reisverzekering
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Grandrieux Frankrijk - Franse Ardennen

Grandrieux Frankrijk

Yoga Retreat September

Wat doe ik nog meer?

Praktijk Wilma te Paske
Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut
Praktijk Wilma te Paske
Aalten
Opstellingen van het Verlangen geven een diep inzicht in je onderbewustzijn; hierdoor kun je de verbinding met jezelf terugvinden.
Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Zelfrealisatie
Cursus in Wonderen
Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Amersfoort
Een cursus in wonderen is een non-dualistisch denksysteem dat vergeving aanbiedt als praktische weg naar innerlijke vrede. Het wonder is de verandering in waarneming, waardoor je in alle omstandigheden liefde, of een vráág om liefde kunt zien.
Frida Keur
Energetisch werk
Chakra Healing
Frida Keur
Hoofddorp
Flow in je leven en weer blij zijn. Wil jij jezelf weer energiek en vol leven voelen ? Chakra healing energiewerk brengt je weer in balans
Marinka de Groot
Verlies- en rouwbegeleiding
Traan en een Lach - Rouwcoach met warme en open aandacht voor jouw verlies!
Marinka de Groot
Delft
Traan en een Lach begeleidt jou te leren leven mét je verlies. Een verlieservaring kan zo ingrijpend zijn dat je het allemaal even niet meer weet. Aandacht, uitleg over wat rouw nou is én praktische handvatten helpen je weer verder op jouw rouwroute.
Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef
Yoga
Centrum voor Integrale Yoga & Meditatie, specialisatie Rugyoga, Bewustwording, Coach
Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef
De Lier
Zoek je innerlijke rust of wil je van je (ernstige) rugklachten af? Bij ons bereik je je doel d.m.v. bewustwording. Zensa Yoga biedt unieke yogalessen aan om elk doel op innerlijke en uiterlijke groei te verwezenlijken. Wees welkom!
Frida Keur
Kruidentherapie
Wildplukwandelingen
Frida Keur
Hoofddorp
Wildplukwandelingen eetbare planten en bloemen. Kennis uitbreiden en leren herkennen van de wilde kruiden en eetbare planten en bloemen. Onze groentetuin is buiten in de natuur. Ga je mee wandelen ?
Zensa Yoga & Coaching
25mei
Retraite
Yoga Retreat Pinksteren
Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk
Een lang weekend vol rust – vrijheid – vreugde – bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante.