Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26mei 2022
Workshop Udu maken


Nuenen en Kasterlee (belgie)

Vier dagen lang de diepte van je baarmoeder induiken. Haar kracht voelen, haar wijsheid. Jouw plek van creatie. En een prachtig sacred womb instrument creëren.

Vier dagen lang de diepte van je baarmoeder induiken. Haar kracht voelen, haar wijsheid. Jouw plek van creatie. En een prachtig 'sacred womb instrument' creëren.

De Udu geeft prachtige klanken zoals we die gehoord hebben toen we in de baarmoeder zaten. Het is een instrument dat je diep in verbinding met jezelf brengt. Niet voor niks wordt er gezegd dat de Udu het lied zingt van de heilige oermoeder.

Het maken van een udu verbindt je met je eigen baarmoeder, met geboortekracht, met creatiekracht en jouw vrouwelijke wijsheid. Het is letterlijk met je handen in de klei, moeder aarde, haar laag voor laag opbouwen, intenties meegeven en uiteindelijk in een ceremonie in het vuur bakken. 

De kracht van het vuur om werkelijk alles te transformeren en waar het vuur van vader zon samenkomt in de baarmoeder zou zomaar bevruchting kunnen plaatsvinden…
Aan het eind van dit ceremoniële weekend is je udu klaar om met je mee te gaan. Haar klank te laten horen en je te laten herinneren.

Deze workshop is speciaal voor vrouwen
De eerste twee dagen zijn zonder overnachting in nuenen, het laatste weekend is in kasterlee met overnachting in eigen tentje of groepsruimte. 

Informatie

26 mei 2022 t/m 26 jun 2022 | 26 mei van 10-16.30 uur, 27 mei van 10-15.30 en van 25 juni 14.00 tot 26 juni 13.00 uur
10.00 - 13.00
395,00 incl. alle materialen, koffie, thee, lekkers, lunch, overnachting laatste weekend

Waar?

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
5674AA Nuenen en Kasterlee (belgie)

Contact

Workshop Udu maken