Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13mrt 2022
Dotpaint Academy Jaartraining - start maart 2022

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk aan de Rijn

Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Artist en/of Workshopbegeleider! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom weer terug bij jezelf en helemaal in het NU. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Beperkte plaatsen beschikbaar!

De Dotpaint Academy Jaartraining gaat in MAART weer van start!

Binnen één jaar tijd leer je alles over de dot-techniek en geniet je maandelijks van een hele dag creëren vanuit je hart met een klein groepje cursisten. Of je na voltooiing van de opleiding er voor kiest om zelfart workshops te gaan geven of alleen prachtige kunstwerken voor jezelf of anderen maakt, is helemaal aan jou. Eén ding is zeker… deze bijzondere kunstvorm zal je leven verrijken. 

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm. Het is een creatieve en tevens meditatieve activiteit welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Het brengt je terug bij jezelf, en laat je alles om je heen even vergeten. Zo kom je helemaal terug in het NU. Uit je hoofd, en in je hart! …een creatieve vorm van mindfulness.

De Jaartraining is een prachtig proces van zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling. In maart start er een nieuwe groep waarvoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. 

Schrijf je in vóór 28 februari en ontvang het materialenpakket t.w.v. 100 euro gratis bij aanvang van de eerste cursusdag! Wil jij ook elke maand een inspirerende creatieve dag beleven? Voor alle informatie ga naar dotpaint-academy

Kosteloos deelnemen? Wist je dat sommige werkgevers een jaarlijks persoonsgebonden budget voor hun werknemers reserveren dat gebruikt kan worden voor opleidingen/trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en mindfulness. Informeer naar de mogelijkheden bij jou werkgever en misschien wordt deze Jaartraining wel deels of helemaal vergoed! 

Informatie

13 mrt 2022 | Opleiding bestaat uit 10 cursusdagen (maart t/m december)
10.00 - 16.00
150,00 per all-inclusief cursusdag (x 10) of 1400,- eenmalige betaling

Waar?

Dotpaint Academy
Overrijn 8
2223 EP Katwijk aan de Rijn

Contact

Dotpaint Academy Jaartraining - start maart 2022