Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04feb 2022
Koudetraining bij het Amsterdamse Bos

Koudetraining
Amsterdam

Ontdek de kracht van koud water en geniet van de winterse natuur. Trotseer het koude water, ontwaak je innerlijk vuur en versterk je gezondheid. Ga het avontuur aan en meld je aan voor de training!

Ontdek de kracht van koud water en versterk je gezondheid! In de vierweekse Koudetraining leer je met behulp van focus en ademtechnieken het koude water te trotseren en je integreert de positieve effecten in je gezonde leefstijl.

Zowel op vrijdagochtend als zaterdagochtend vinden er trainingen plaats bij het Amsterdamse Bos aan de Nieuwe Meer. De training duurt van 9.30 tot 11.30u. Het eerste uur vindt, afhankelijk van de maatregelen, in de trainingsruimte of online plaats. Daar leer je de technieken en bereiden we ons voor, zodat je in staat bent om vanuit ontspanning het koude water in te gaan. Na de voorbereiding spreken we af bij de Nieuwe Meer en gaan we het natuurwater in. 

We bouwen het stap voor stap op zodat jouw systeem rustig went en je er steeds meer van gaat genieten. Thuis begin je met koud afdouchen en ontvang je wekelijks instructiemateriaal en begeleidende video's. Met behulp van persoonlijke coaching en een inspirerende groep gaan we samen de uitdaging aan.

Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt!

Informatie

04 feb 2022 t/m 26 feb 2022
09.30 - 11.30
220,00 zie ook Early Pinguïn of vriendenkorting

Waar?

Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer

Amsterdam

Koudetraining bij het Amsterdamse Bos