Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23jan 2022
Introductietraining: Voelen waar je grenzen liggen


Nijmegen

In deze training van Goud Coaching in Nijmegen maak je spelenderwijs kennis met verschillende manieren om te voelen en te ervaren waar jouw grenzen liggen. Je krijgt theorie, maar we doen vooral veel oefeningen met adem, lijf en systemisch werk.

Grenzen aangeven is goed voor ons, dat weten we inmiddels wel. Maar om je grenzen te kunnen aangeven, communiceren en bewaken, moet je wel eerst weten waar ze eigenlijk liggen.

Hoe ontdek je wat voor jou okee is? Wat nog wel goed voelt en wat niet meer? Hoeveel ruimte jij nodig hebt? Hoe ver jij wilt gaan? Wat anderen bij jou mogen doen?

Dat doe je door goed waar te nemen en te voelen, zodat je dichtbij jezelf komt. Pas daarna kun je je op een gezonde manier met de ander verbinden.

En daar oefenen we mee in de eendaagse introductietraining ‘Voelen waar je grenzen liggen’.

In deze training maak je spelenderwijs kennis met verschillende manieren om te voelen en te ervaren waar jouw grenzen liggen. Je krijgt theorie, maar we doen vooral veel oefeningen met adem, lijf en systemisch werk.

Een dag vol inzichten en ervaringen, op een locatie waar we voldoende afstand kunnen houden. Inclusief koffie, thee en een heerlijke vegetarische en biologische lunch. Welkom!

Informatie

23 jan 2022
10.00 - 16.00
90,00 inclusief koffie, thee en lunch

Waar?

Bedrijvencentrum Groenestraat
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Introductietraining: Voelen waar je grenzen liggen