Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17jan 2022
Online training JIJ bent het waard: Verander je leefstijl en ervaar wat dit met je doet

De Zeeboezem
Den Haag

Zet jezelf in het middelpunt van het leven wat jou gegeven is en neem de regie nu in eigen handen. Volg je hart daarin. JIJ BENT HET WAARD. De online training waarin jij jou eigen leefstijl gaat bepalen, waar jij het geluk in vindt.

Wil jij:

  • Meer ontspanning?
  • Meer energie?
  • Bewust worden hoe belangrijk voeding en beweging voor je is?
  • Bewust worden wat gedachten en emoties met je doen
  • Ervaren wat een bewuste ademhaling voor jou kan betekenen?
  • Ervaren wat het loslaten van vastgeroeste patronen voor jou kunnen betekenen?

Het leven wat jij, ik en ieder mens om ons heen leeft is een bijzonder iets. Ieder van ons heeft een eigen leefstijl gecreerd. Patronen uit onze opvoeding,  jeugd, werk, sociale contacten en cultuur. Hier geen goed of fout aan. Het mooie hieraan is, als je bewust wordt van de leefstijl die je nu leeft en waar jij je niet echt gelukkig bij voelt, jij zelf iets kan doen om deze patronen van leefstijl te doorbreken.

De online training heb ik zelf gemaakt, waarin ik in 8 hoofdstukken meer vertel over voeding, beweging, gedachtepatronen, emoties, rust in je hoofd, zingeving, energie, ontspanning en kracht van ademhaling. Daarin zal je zelf ook diverse opdrachten, vragen en oefeningen gaan doen.

Daarnaast gaan we in een groep of individueel in een aantal bijeenkomsten, ervaringen uitwisselen, samen de vragen doornemen en een ademhalingsoefening doen, voor rust in je hoofd.

Wil jij jouw leefstijl veranderen, zodat jij meer rust gaat ervaren en daarbij  je energie gaat verhogen? Geef je dan nu op.

Wil je meedoen in een groep? Deze start 3 januari om 19:30 uur. Om de twee weken zal er een bijeenkomst plaatsvinden. 

Wil je liever individueel? Dat kan ook. 

Volg je hart, Jij bent het waard. 

Informatie

17 jan 2022 | Je kan deze training ook individueel volgen, waarin we met elkaar 3 data plannen voor de (zoom) bijeenkomst.
19.30 - 21.00
199,00

Waar?Den Haag

Online training JIJ bent het waard: Verander je leefstijl en ervaar wat dit met je doet

Wat doe ik nog meer?

De Zeeboezem
26jan
Workshop
Kracht van ademhaling
De Zeeboezem
Online
Rust in je hoofd. Wie wil dat nou niet. Ervaar wat een bewuste ademhaling voor jou kan doen. De rust die je ervaart en de energie die je krijgt, als je, je gedachtes kan laten voor wat het is en je de focus kan houden op je ademhaling.
De Zeeboezem
27jan
Spreekuur
Wandelcoaching
De Zeeboezem
Den Haag
Wil jij je weer fitter, energieker en positiever voelen, waardoor je ook de inspiratie vindt om je doel/droom te gaan volgen en te realiseren? Dat kan. Tijdens een wandeling in de natuur gaan we samen aan de slag aan jouw doelen en dromen.  
De Zeeboezem
Reiki en magnetiseren
Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Voedingsadvies & Coaching
Fysieke gezondheid
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Den Haag
Hoe voedt jij je op fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
De Zeeboezem
Zelfrealisatie
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling
De Zeeboezem
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.