27jan 2022
Wandelcoaching

De Zeeboezem
Den Haag

Wil jij je weer fitter, energieker en positiever voelen, waardoor je ook de inspiratie vindt om je doel/droom te gaan volgen en te realiseren? Dat kan. Tijdens een wandeling in de natuur gaan we samen aan de slag aan jouw doelen en dromen.  

Een wandeling maken is voor (bijna) ieder mens makkelijk te doen. Belangrijkste daarin is tijd maken. Onderstaand overzicht geeft weer, hoe ik samen met jou een ontspannen wandeling wil maken, waarbij ik je inzichten wil geven over het leven.

  • Vooraf de afspraak stuur ik je een intake formulier, de vragen die op dit formulier staan, geven mij en jouzelf inzicht, in welke situatie je nu zit en waar je uiteindelijk naar toe wilt. Dit intake formulier neem ik mee tijdens de wandel coaching. We spreken vooraf, af, waar we naar toe willen gaan, het strand, het bos of een ander natuurgebied. 
  • Gedurende het wandelen, neem je de omgeving en de natuur in je op. Als je wilt, kan je het één en ander vertellen over jezelf. N.a.v. het ingevulde intake formulier en hoe jij de omgeving en de natuur tot je neemt zal ik je een aantal vragen stellen, vragen die jou inzichten kunnen geven. 
  • We zullen ook een moment in rust een kop thee drinken en waar jezelf het één en ander kan opschrijven wat we hebben besproken en wat je zelf hebt ervaren.
  • In dat moment kunnen we ook, als je dat wil aantal ademhalingstechnieken doornemen en uitoefenen, zodat je meer rust kan creëren in je hoofd.
  • Na de wandeling, bepalen we de hulpvraag, vandaaruit maak ik een verslag en een plan van aanpak, die we in een vervolg afspraak verder gaan bespreken en uitvoeren. 
  • Duur van de wandeling 90 minuten. Datum en tijd in overleg. 

Informatie

27 jan 2022 | Kan je deze dag niet? Bel of mail mij dan om een andere dag in te plannen.
9.00 - 18.00
60,00

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Wandelcoaching

Wat doe ik nog meer?

De Zeeboezem
Zelfrealisatie
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling
De Zeeboezem
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
De Zeeboezem
Reiki en magnetiseren
Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.
De Zeeboezem
26jan
Workshop
Kracht van ademhaling
De Zeeboezem
Online
Rust in je hoofd. Wie wil dat nou niet. Ervaar wat een bewuste ademhaling voor jou kan doen. De rust die je ervaart en de energie die je krijgt, als je, je gedachtes kan laten voor wat het is en je de focus kan houden op je ademhaling.
De Zeeboezem
21jan
Spreekuur
Reiki-Klankschalen behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Ervaar een Reiki behandeling in Den Haag. Waar mijn doel is, jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vermoeidheid minder wordt, meer rust in je hoofd gaat ervaren, waardoor je meer energie gaat krijgen.
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Voedingsadvies & Coaching
Fysieke gezondheid
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Den Haag
Hoe voedt jij je op fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.