VR 31 januari 2020 14.00-16.00 uur
introductieworkshop training Je Eigen Wijze Weg
Zwolle

Deze introductieworkshop bied je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met de training Je Eigen Wijze Weg te Zwolle, het (individuele) innerlijk kindwerk, de trainster en haar manier van werken kennis te maken. Er is ook alle gelegenheid om je vragen te stellen en alle informatie te krijgen die je nodig hebt.

De training Je Eigen Wijze Weg bestaat uit een cyclus van acht dagdelen waarin je contact leert maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan en over de invloed van je omgeving.

Tegelijkertijd leer je ook hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt en steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Om dat tot stand te brengen maak ik gebruik van verschillende technieken, deelrondes, theorieën, meditatie en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. Ook maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. Herkenning en erkenning, gedeelde kwetsingen en levensenergie kunnen er toe leiden dat deze workshops een grotere bijdrage kunnen leveren aan jouw persoonlijke groeiproces. In de workshops leer je hoe je steeds meer fysiek, emotioneel en mentaal een balans kunt vinden. 

Meer Informatie + Aanmelden

31 januari 2020 | een introductie op de training Je Eigen Wijze die start op 21 februari 2020
10,00 | wanneer je deze introductieworkshop hebt gevolg gaat de betaalde eur. 10,- van de totale trainingspr

06-23493488
info AT energie-in-beweging DOT nl

Creatief Centrum Inside Out, Brinkhoekweg 3, Zwolle

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.