VR 21 februari 2020 10.00-17.00 uur
workshopreeks Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind te Zwolle
Zwolle

Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind.

Een bijzondere training die bestaat uit een cyclus van acht dagdelen waarin je contact leert maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan en over de invloed van je omgeving.

Tegelijkertijd leer je ook hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Om dat tot stand te brengen maken we gebruik van verschillende technieken, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. Ook maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep is onze ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Herkenning en erkenning, gedeelde kwetsingen en levensenergie kunnen er toe leiden dat deze workshops een grotere bijdrage kunnen leveren aan jouw persoonlijke groeiproces.
Een belangrijk onderdeel van de training is een kennismaking met meditatie. Meditatie draagt bij tot ontspanning, tot zelfkennis, lichaamsbewustzijn en welbevinden. In de workshops leer je hoe je steeds meer fysiek, emotioneel en mentaal een balans kunt vinden. 

 

Meer Informatie + Aanmelden

21 februari 2020 | training Je Eigen Wijze weg start op 21 febr (21 febr hele dag, 6 mrt hele dag, 27 mrt middag, 3 april hele dag, 17 april middag)
345,00 | wanneer je de introductieworkshop hebt gevolgd gaat de betaalde 10 euro van de trainingsprijs af

06-23493488
info AT energie-in-beweging DOT nl

Creatief Centrum INSIDE OUT, Brinkhoekweg 2, Zwolle

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.