MA 09 september 2019 14.00-16.30 uur
ZWOLLE - Een cursus in wonderen
Amersfoort

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch zelfstudieboek dat er vanuit gaat dat alleen Liefde werkelijk is - álomvattend en ónveranderlijk. Wij denken echter lichamen te zijn, levend in een wereld van tijd en ruimte. En hoe we ook zoeken naar liefde en geluk: niets blijkt dit blijvend te kunnen bieden. 
Het unieke aan deze Cursus is dat ze alles wat wij dénken te zijn en mee te maken, als 'vergevingsmateriaal' gaat hergebruiken in ons ontwakingsproces. En dat deel van ons zelf wat zich nog herinnert wat wij werkelijk zijn, helpt ons hierbij. Als een innerlijke leraar, die in elke situatie onze interpretatie helpt corrigeren. Zodat we ipv een aanval, schuld en angst etc, alleen nog liefde - of een vráág om liefde - gaan waarnemen. Als weerspiegeling van onze werkelijkheid. Deze omslag in waarneming noemt de Cursus het wonder, of: vergeving. Dit kan alleen plaatsvinden als wij kiezen anders te willen kijken. 
Een cursus in wonderen biedt op deze manier een dualistische tussenstap die ons erop voorbereidt om uiteindelijk zonder angst onze gehechtheid aan dit gedroomde leven als afgescheiden individu helemaal op te geven. Zodat we kunnen ontwaken tot ons ene, ware Zelf, dat Louter Liefde is (Zelfrealisatie).

In de praktijk van alledag blijkt dit beoefenen van vergeving nog niet zo eenvoudig. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierin, dmv uitleg, beantwoording van vragen, oefening en het delen van ervaringen. Ook geschikt voor wie zich wil orienteren. 

Tevens groepen in Amersfoort, Arnhem en Rotterdam, en individuele begeleiding mogelijk.

Meer Informatie + Aanmelden

09 september 2019 | 9/9, 14/10, 4/11, 2/12, 6/1, 3/2, 2/3, 6/4, 11/5, 8/6
200,00 | 10 maandelijkse bijeenkomsten. Proefles, instromen, overleg over kosten altijd mogelijk

+31337520445 / 0645208763
info AT debbykamp DOT nl

Zwolle, Graaf Janlaan, 133, Amersfoort

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.