ZO 17 februari 2019 10.00-17.00 uur
Spiritueel Wakker! - doorlopende spirituele opleiding
Dalfsen

Stappen naar verlichting. In een rustig maar gestaag tempo werk je aan je spirituele groei en krijg je tal van gereedschappen in handen om spiritualiteit ook praktisch in je leven toe te passen. We geven een cursusdag per maand en instappen is mogelijk op 17 februari.

In onze nieuw te starten opleiding komen 25 jaar ervaring met onze eigen ontplooiing en lesgeven bij elkaar. Onze ervaringen in India de afgelopen twee jaar, waarbij we verschillende meesters bezocht en gesproken hebben vormen de directe inspiratie om hier nu mee te starten. 

De opleiding is een unieke gelegenheid om een spirituele opening te bereiken die je leven op ongekende wijze verrijkt. 

De structuur wordt met name in de eerste fase van de opleiding gevormd door de thema’s van Rishi Patanjali. Voorbeelden van thema’s zijn zuiverheid, stilte in je geest en energiebeheersing. Aan de hand daarvan doen we meditaties en oefeningen.

Daarbinnen en daarnaast brengen we ons belangrijkste werk met meesters Phylos en Saint Germain zoals: het doen ontwaken van de kundalini (in meditaties), het activeren van de pijnappelklier en stappen naar verlichting.

Het belangrijkste doel van de opleiding is dat je wordt wie je in wezen bent, de wijze, liefdevolle, stralende zelf. Van daaruit ontwaakt je grotere potentieel. Je levensdoel wordt helder. Vreugde, liefde, vrede en andere hoge kwaliteiten komen als vanzelf in je leven. In toenemende mate kan je  situaties in je leven hanteren met kalmte en gelijkmatigheid.

Meer informatie over de opleiding: israna/aanbod/opleiding/spirituele-opleiding/

Meer Informatie + Aanmelden

17 februari 2019
0,00 | Afhankelijk van je inkomen en van wat je vanuit je hart wilt en kunt bijdragen. Bijkomende kosten: o

0521-344653
info AT israna DOT nl

Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4, Dalfsen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.