ZA 21 augustus 2021 09.30-11.30 uur
Mindful hardlopen
Naaldwijk

Wat is Mindful hatrdlopen?Als mensen meer gaan bewegen, verliezen ze de oorspronkelijk doelstelling vaak snel uit het oog. Gezondheidsvoordelen komen in het geding, zodra je vervalt in de gejaagdheid van het dagelijks leven. De prestatiedrang komt al snel om de hoek kijken. Dit kan anders. Door op deze wijze het hardlopen onder de knie te krijgen krijg je hier een helder antwoord op. Door deze manier van trainen zul je het zeer waarschijnlijk echt volhouden en is er niet alleen ná maar ook tijdens de training voldoening. Bovendien is de kans op overbelastingsblessures klein.

Er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en eventuele adviezen die een stapje verder gaan. Naast conditieverbetering kun je meer en bewuster contact krijgen met de intelligentie van het lichaam. Je bent niet meer uitsluitend gefocust op het denken, en verwachtingen maken plaats voor meebewegen in wat er wel of niet kan. Daardoor ontstaat meer rust en zelfvertrouwen. Niet alleen de fysieke conditie verbetert maar ook de mentaal/emotionele conditie, zo ook de flexibiliteit en weerbaarheid.

Mindful hardlopen is bedoeld voor mensen die op een prettige manier willen (leren) bewegen. Overbelastingsblessures krijgen veel minder kans doordat we aandachtig trainen op een minder belastende manier. Je leert tijdens het hardlopen te focussen op diverse aandachtspunten. Langzamerhand slijt deze meer doeltreffende manier van hardlopen in. Hiernaast gebruik ik meditatie en aspecten uit tai chi, chi kung en yoga. Het is laagdrempelig en daardoor geschikt voor bijna iedereen. Je leert te focussen op je kwaliteiten en mogelijkheden. 

Meer Informatie + Aanmelden

21 augustus 2021
10,00 | 12 trainingen voor €100,-

0612858535 / 0612858535
george.edelman65 AT gmail DOT com

Wekelijks een andere locatie. Ik hanteer pakweg 10 verschillende locaties., Westlandstraat, 37, Naaldwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.