ZO 06 september 2020 11.00-16.00 uur
Fête de la Nature - Vier Twente Bewust
Reutum

Ben jij er ook zo aan toe het leven bewust te vieren? Doe dat dan in Twente in een mooi stukje natuur! En kom op 6 september naar ons event 'Vier Twente Bewust' bij Het Rusttheater in Reutum (www.rusttheater.nl).

Dans, yoga, meditatie, lezing klassieke homeopathie, inspiratie sessie 'Er is maar één wereld', lezing 'Loslaten', kennismaking met essentiële oliën, inspiratie wandeling, een workshop 'Interactie met jezelf en anderen', 1-op-1 sessies, kennismaken met de Maya kalender en een klankschaalconcert. Alles komt aan bod en het geeft je een unieke kans om te proeven aan of te verdiepen in bewustwording, persoonlijke groei, spiritualiteit en duurzaamheid.

Carlinde (www.homeopathie-aarderijk.nl), Monique (www.yoganamo.nl), Ivonne (www.yoganatuurlijk.org), Anne (www.novaholos.nl), Simone (https://simonebusscher.nl/), Antoinette (www.wibbelinktrainingen.nl), Marja (www.ineenheid.nl), Sandra (www.tzolkind.nl) en Dennis/Ester (www.remindct.com), Wim Velthuis (www.lifeandspirit.nl) geven er workshops, demonstraties en/of lezingen.

Daarnaast is er kans om de mogelijkheden te ontdekken die Het Rusttheater biedt: een mooie plek waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Dat kan voor flexibel werken, vergaderen, coaching maar ook recreëren en overnachten!

Kom je als bezoeker, dan hoef je je (vooralsnog) niet verplicht aan te melden. Op de dag zelf kun je meedoen met de workshops. Voor een enkele workshop kan een maximum aantal deelnemers gelden en wordt er ter plaatse om inschrijving gevraagd.

Uiteraard houden we de coronamaatregelen omtrent events goed in de gaten en volgen we de richtlijnen van de overheid. Ben je van plan om zondag 6 september ook naar het Rusttheater te komen, kijk dan naar de actuele berichtgeving over dit evenement en doe een check voordat je onderweg gaat! Wil je er zeker van zijn dat je het event kunt meebeleven? Geef je dan alvast op via ester@bewusttwente.nl .

Er is ruimte! Ben jij een ondernemer op gebied van duurzaamheid, spiritualiteit, bewustwording en/of persoonlijke groei? En wil jij je meer zichtbaar maken in Twente en tegelijkertijd netwerken met andere bewuste ondernemers? Dan is hier een fijne gelegenheid om mee te doen. Meld je bij mij aan, ik vertel je graag meer.

Hartegroet! Ester

 

Meer Informatie + Aanmelden

06 september 2020
0

0651893301
ester AT bewusttwente DOT nl

Het Rusttheater, Ootmarsumseweg 320, Reutum

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.