DI 02 april 2019 17.15-20.30 uur
'Vegalicious' Huiskamerrestaurant op ecogemeenschap Eikpunt
Lent

Dinsdag 2 april kun je weer aanschuiven aan de lange tafel voor een heerlijke duurzame (want grotendeels biologische en helemaal plantaardige) maaltijd (of afhalen) op woongemeenschap Eikpunt.NB: Bestellen kan tot maandag 1 april (geen grapje) 12.00u via lovinglywholesome/winkel

Alles huisgemaakt door cateraar Anneke van "Lovingly Wholesome - Anneke kookt". 

Menu van deze week is een bijzondere primeur! Ik serveer namelijk de “Beyond Burger”. Een sappige vegan burger die heel erg op vlees lijkt maar op basis van doperwtjeseiwit is gemaakt (dus soja- en glutenvrij)! 

Ik serveer de burger in een pitabroodje met (naar keuze) tomaat, komkommer, plakjes augurk en lekker veel romige vegan mayo.Erbij twee bijgerechten. Geroosterde bloemkool en aardappel in pesto-saus met tuinerwtjes, én wortelsalade met limoensap, rozijntjes en…. kokos'bacon' (als dat je niks zegt, komt dat proeven, want zoooo verrukkelijk!)

Dieetinformatie:
> vegan (dus ook lactosevrij)
> sojavrij (behalve de kokos ‘bacon’, maar dat is optioneel) 
> glutenvrije optie: zonder pitabroodje 

Je kunt aan tafel om 17.30 of om 19.00u. Ook als je alleen bent, kun je gerust aanschuiven. Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (alleen niet precies om 17.30 of 19.00u vanwege de drukte die er dan is). 

Je kunt het hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes (kind-normaal-groot) en er zijn 2 verschillende tarieven (minima en regulier). 

Kijk voor meer informatie op lovinglywholesome/huiskamerrestaurant, mail Anneke via infolovinglywholesome of bel 38062009Tot dan!? hartelijke groetjes, Anneke

Meer Informatie + Aanmelden

02 april 2019
7,00 | Prijs voor minima €7,-/ €3,50 kind. Reguliere prijs €8,50/ €4,25 kind.

Ecologische Meergeneratiewoongemeenschap Eikpunt, Duitslandstraat 4b, Lent

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.