WO 21 april 2021 19.30-21.00 uur
Open Avond: Bewust Vitaal, Sprankelend de lente in!

Maak kennis met het aanbod van Bewust Nijmegen!

Op woensdagavond 21 april organiseert Bewust Nijmegen een gratis online Open Avond. Met een inspirerend programma van korte workshops. Dit alles rondom het thema Bewust Vitaal: sprankelend de lente in! 

Je kunt genieten van korte inspirerende workshops omtrent thema's als gezonde levensstijl, voedingsadvies, yoga, stembevrijding, meditatie, healing, persoonlijk leiderschap en nog veel meer. Het wordt een avond van ontspannen en ontmoeten in een gezellige sfeer.

Wil jij ook laagdrempelig kennismaken met wat Bewust Nijmegen kan bieden? 
Meld je dan nu (gratis) aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 


PRAKTISCHE INFO

Datum en tijd: woe 21 april, 19:30 tot 21.00 uur

Locatie: online 

Toegang: gratis, je moet je wel aanmelden, dat kan via dit aanmeldformulier

Duur workshops: 30 minuten per workshop. Je kunt tijdens de open avond meedoen aan twee workshops.

Keuze workshops: bij je aanmelding kun je je top-4 doorgeven. Er zijn twee rondes. Wij doen ons best je in te delen bij je gewenste workshops. Als een activiteit vol is, krijg je daarover bericht, zodat je een andere voorkeur kunt doorgeven. 


PROGRAMMA WORKSHOPS 

1. Veugelers Vitaliteit - Bewust vitaal!? Hoe dan?

Een presentatie van Ellen Veugelers over vitaliteit en gezondheid, over het heft in eigen handen nemen en over hoe je een goed voornemen kan vasthouden.

Vol met tips over hoe je bewust keuzes kunt maken om met meer energie het voorjaar tegemoet te gaan.

Want vergeet niet: jouw belangrijkste kapitaal is jouw gezondheid!

 

2. Voet en Verbinding - Zing je vrij met stembevrijding!

We starten deze workshop met meditatie en oefeningen om te gronden. Vanuit een stevige basis in jou maken we kennis met stembevrijding.  Door je stem vrij te laten stromen voel je je energieker, blijer en fitter. Een leuk weetje: zingen werkt positief op je immuunsysteem en je hart, je krijgt een betere doorbloeding waardoor je hersenen beter functioneren. Je kunt helderder denken, intuïtiever werken en je creativiteit neemt toe.

 

3. De Transformatieschool - Vitaal door Persoonlijk Leiderschap

Als je je niet/ weinig vitaal voelt maar dit wel wilt is het nodig dat je “iets" gaat veranderen. Maar veranderen is moeilijk. Persoonlijk leiderschap helpt je om jouw verandering eenvoudiger, krachtiger en leuker te maken.

Na mijn workshop ben je je bewust hoe je de regie kunt pakken en in actie kunt komen op weg naar meer vitaliteit.

 

4. Praktijk Mariposa - De eerste stap naar meer energie en vitaliteit

Misschien betrap jij jezelf er regelmatig op dat je denkt: ‘is dit het nu?’ Je leeft op de automatische piloot en probeert iedereen tevreden te houden, maar je begint je steeds meer af te vragen of jij eigenlijk wel gelukkig bent.

In deze workshop gaan we samen een eerste stap zetten naar hoe het anders zou kunnen. Je krijgt inzicht in wat je onbewuste patronen zijn en tips hoe je die kunt doorbreken. Na de workshop ervaar je meer rust en voel je dat je levensenergie weer gaat stromen.

 

5. OnMyFeet blotevoetenwandeling - Doe je schoenen uit & trek jezelf aan

In deze workshop gaan we aarden & onze aandacht focussen. Essentieel is een ademhalingsoefening die helpt om te aarden en je bewust te maken. Daarbij staan we letterlijk & figuurlijk met onze beide voeten op de aarde.

Na deze workshop zul je met andere ogen naar je voeten kijken en weten dat ze één van de

belangrijkste onderdelen van ons lichaam zijn. Ze hebben een hoop verzorging en toewijding nodig, om de weg van ons eigen licht te kunnen gaan.

 

6. Icaro Meditaties - Boost je levensenergie met sjamanistische oerklanken

Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. In deze online kennismakingsworkshop voed je jezelf met prana/levensenergie, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos.
 

7. Agnes Bergmeijer Stembevrijding - Met Stembevrijding je Vitaliteit verhogen

Zingen, klinken, hummen, jammen; de trilling van jouw stemgeluid bevat meer energie dan je zou vermoeden. Energie die geleefd, maar ook vooral ook gehoord wil worden! Je voelt je vitaler als je trilling hoger is. Door het zingen van open klanken en mantra's verhoog je die trilling als vanzelf. In deze workshop ga je kracht en levendigheid ervaren die jouw eigen stem je te bieden heeft. Wees welkom.

 

8. Natuurlijk Sophie - Oersterk & vitaal door een gezonde leefstijl

Vitaliteit is je levenskracht, de energie die je elke dag kunt geven. De Oersterk methode richt zich op een gezonde levensstijl, dus Ontspanning, Eten en Regelmatige beweging. Én er is meer: door een Sterke mindset en te luisteren naar de signalen van je lichaam kun je echt de leiding nemen over je eigen vitaliteit. Ontdek welke signalen jouw lichaam geeft en hoe je ernaar kunt handelen.
 

9. Myrthe’s Gift - Vitaal door Yin Yoga: maak blokkades los

Als het gaat om vitaliteit is het niet alleen belangrijk wat je eet, maar ook dat je verbinding maakt met je lichaam, voelt wat er is en daar gehoor aan geeft. Yin yoga kan hier goed bij helpen. Bij deze rustige houdingen kan van alles los komen, met name vastgezette emoties. Daardoor kan je je vrijer en veiliger in je lichaam voelen, krijg je meer energie en kan je beter bepalen wat jouw lichaam nodig heeft.
 

10. Anderson Counseling - Vitaal de lente in met je krachtdier

Tijdens de workshop ontmoet je jouw krachtdier onder begeleiding van trommel en zang. Je krachtdier kan je een tip geven over dat wat nu aan de orde is in je leven. Als vervolg kun je bij Miranda een individuele Sjamanistische klank- en energiehealing van ongeveer 45 minuten afspreken. 

 

11. Evenwichtig leven - Vitaal door engelenhealing

Wil je ook energiek, veerkrachtig en met plezier het voorjaar door? Heb je genoeg van je voorjaarsmoeheid, hooikoorts, stress en slapeloosheid. Dan kun je meedoen met de engelenhealing.

Je heelt veel sneller als je samen mediteert en positieve gedachten met elkaar deelt. We vragen Aartsengel Raphael, de engel van genezing om je te helen. Laat deze energie je lichaam reinigen en vitaal worden. 
 

12. VOEDT natuurvoeding & advies - Vega Vitaal!

Hoe start jij jouw dag? Heb je rust of reuring in de ochtend nodig om wakker te worden? Hoe staat het met je energie door de dag heen?

Sluit aan bij workshop Vega Vitaal en leer in een notendop hoe je je dag het beste kan starten en hoe je door de dag heen goede combi’s kan maken die passen bij een Vega Leefstijl.

 

13. Intuïtief Traject - Vrij & Vitaal

Hoe beweeg jij je in de wereld, in jouw leven en in deze tijd? In deze meditatie maak je contact met de vitale levensenergie in de aarde. Vanuit deze verbinding stroom je deze energie en verdiep en verstevig je de verbinding met jezelf, je levenskracht.    

 

Wat is Bewust Nijmegen? 

Bewust Nijmegen is hét platform voor bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in en om Nijmegen. Ben je geïnteresseerd in bijv. yogalessen, coaching, gezonde voeding of duurzame producten? Professionals en organisaties laten op Bewust Nijmegen zien wat ze doen. Met een handige agenda met alle mooie activiteiten. Geef je op voor onze maandelijkse (gratis) nieuwsbrief, en blijf zo op de hoogte van alle workshops, trainingen en evenementen in de regio.
 

Meld je gratis aan VIA DIT AANMELDFORMULIER en geef je top-4 op. Tot 21 april! 

tip: klik met je rechtermuisknop op de rode woorden hierboven en kies "link openen in nieuw tabblad".

zo kun je bij het opgeven van je top-4 op deze pagina de omschrijvingen van de workshops nog eens terugzoeken. 
 

Meer Informatie + Aanmelden

21 april 2021

Online, gratis.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.