ZO 13 september 2020 10.00-15.00 uur
Reis van de Heldin - najaar 2020
Leiden

Through the front door we go.
To the heart of you.
For you to rediscover, you were home all along.
-Sarah Poet 2019-

Dit is de Reis van de Heldin. Een tocht naar binnen en ook weer naar buiten, in verbinding met je kern. Onderweg ontdek je over de wereld van vrouwen en wat die voor jou kan betekenen. Van de vrouwelijke archetypen tot de ontwikkelingen in de wereld op dit moment.
Een reis als pelgrimstocht waarin je wakker wordt voor het vrouwelijke: compassie, het hart, het niet-weten, zonder vaste bestemming maar met volle aandacht voor de volgende stap.
Deze serie workshops is voor vrouwen die het vrouwelijke in zichzelf (verder) willen verkennen vanuit verlangen en nieuwsgierigheid. Daar leren we met nieuwe ogen te kijken naar de vrouwen in ons leven en naar kwaliteiten die de veelzijdigheid van ons zijn weerspiegelen.
We reizen om onze vergeten wijsheid op te halen. Deze wijsheid ligt verscholen in elke vrouw, het is de wijsheid van het innerlijke weten. Door je daarmee te verbinden ontdek je meer levensvreugde en hervind je je passie. En kun je de uitnodiging aannemen om dat in de wereld door te geven.
We zijn elkaars metgezel in deze tocht. Zo leren we van elkaar en zijn we getuigen van het luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft. Je bent uitgenodigd om te verkennen hoe dat voor jou is, op dit moment. In een veilige setting met ervaren begeleiders mag je vertragen en voelen hoe het is om alleen maar aanwezig te zijn zonder je best te doen, ontvangen zonder het gevoel te hebben te moeten geven en meer te vertrouwen op je zachtheid.

Marike en Lies zijn beiden al jaren bezig met bewustwording. Op hun eigen manier en in hun eigen tempo zijn zij in de wereldwijde stroom gestapt, een stroom die gaat over de herwaardering van de vrouwelijke kwaliteiten. Daar zijn zij niet alleen in. Voorbeelden van vrouwelijk leiderschap in het groot (Jacinda Adern) en het eren van vrouwelijke kwaliteiten in het klein (de geluksroute, de rode tent-beweging) maakt dat leiderschap en leven voor vrouwen èn mannen steeds meer gaat over verbinding, over purpose en over het vermogen dienend te zijn aan een groter geheel.

Onze eigen reiservaringen delen we graag met jou. Ook wij leggen de weg af van het losweken van onze stoere sterke mannelijke kwaliteiten -die ons ook zo vertrouwd zijn- naar overgave, ontvankelijkheid, bedding, ontvouwen, van binnenuit laten ontstaan en vertrouwen. Ons leven wordt er zoveel mooier van. We nodigen je van harte uit met ons mee te reizen.

Praktische informatie:
• We komen samen op vijf zondagen
• 13 september/ 11 oktober/ 1 november/ 22 november/ 13 december
• Van 10.00-15.00 uur
• Locatie van 13 september: School voor jong vrouwelijk leiderschap, Breestraat 24 Leiden
• Deelname €450* voor alle vijf de bijeenkomsten, inclusief koffie, thee en (stilte)lunch.

De Reis van de Heldin heeft verschillende haltes die we aan zullen doen, naast het vertrek en eindpunt. We stemmen de precieze inhoud af op de groep, en maken daarbij gebruik van Systemisch werk, Focusing, Reiki, Rituelen, Innerlijke dialoog, Lichaamswerk, Storytelling, Muziek, Intentional Creativity, The Work, Dans en Meditatie.

*Er is één ‘karma’plek beschikbaar voor jou als je je geroepen voelt om deel te nemen maar nu niet over voldoende financiële middelen beschikt. Neem hier contact met ons over op.

Voel je welkom – Marike van Ijssel en Lies Pennings


Lies: efpennings@gmail.com +31648258800
Marike: marikevanijssel@gmail.com +31651025895

Meer Informatie + Aanmelden

13 september 2020 | Andere data zijn 11 oktober/ 1 november/ 22 november/ 13 december
450


marikevanijssel AT gmail DOT com

School voor jong vrouwelijk leiderschap, Breestraat 24 , Leiden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.