ZA 24 oktober 2020 9.00-12.00 uur
Vier de herfst bosbad-wandeling
Vogelenzang

Wat is Forest-Bathing:
Het is een manier om moeiteloos te ontspannen in de natuur. Je zintuigen worden geprikkeld met specifieke uitnodigingen en door een gids te volgen kan je alle dagelijkse beslommeringen loslaten. De route is samengesteld volgens een methodiek die past bij het seizoen en voor een optimaal resultaat. Het effect is langdurig voelbaar, zowel mentaal als fysiek. Met een gids bosbaden is een andere ervaring dan zelfstandige beoefening, het kan uiteraard beide.

Meer informatie: Forest Bathing of Shinrin-Yoku is o.a. in Japan en Groot-Brittannië een officiële gezondheidsmethode voor stresspreventie, welzijn en mentale gezondheid, sommige noemen het ook wellness met de natuur. Ikzelf ben gecertificeerd en opgeleid via het International Forest Therapy Institute. Kijk op mijn website voor meer info.

Programma: wandelen, een aantal uitnodigingen om te ontspannen, te verwonderen, te verstillen en door andere ogen de natuur te ervaren. Afsluitend thee met wat lekkers.

Praktisch: draag comfortabele schoenen en (regen)kleding, neem eventueel een flesje water mee. Trek iets warms aan, doordat we kleine afstanden afleggen en je ontspant je het sneller koud kan krijgen. Het bosbad is corona-proof en bewust met een kleine groep van max 6p. Er is sanitair bij de boshut en je kan daar heerlijk wat eten na afsloop.

Aanmelden: e-mail, bel of stuur een bericht via sms, website of messenger

Disclaimer: Geschikt voor iedereen, we lopen kleine afstanden. Bij slechte weercondities, wordt het evenement verplaatst naar een alternatieve datum. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Meer Informatie + Aanmelden

24 oktober 2020 | We vertrekken om 9.00 uur, dus graag iets eerder aanwezig zijn
25,00 | Excl. parkeerkosten en dagkaart Waterleiding duinen samen 3 Euro

0641201909
martine AT hubelle DOT nl

Ingang Panneland, Vogelenzangseduinweg 2, Vogelenzang

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.