WO 26 augustus 2020 20.00-22.00 uur
Introductieles: Body Reset en Mantra zingen
Haarlem

Ervaar Rust en Vertrouwen in jezelf. Body Reset brengt je lichaam naar een diepe ontspanning en met Mantra zingen komt er ruimte in je bewustzijn. Alles leidt naar spirituele bewustwording, het verbonden zijn met je hart en je intuïtie.

Er is een plek van rust en vertrouwen in jezelf. Vanuit daar kan je je leven overzien en bewuste keuzes maken. 

  • Via Body Reset breng je jezelf naar een diepe ontspanning. Een ontspannen lichaam is de basis van gezondheid en het startpunt van meditatie. Als je regelmatig de diepe ontspanning ervaart, ga je beter luisteren naar wat je lichaam je vertelt (meer uitleg? google: body reset haarlem).
  • Daarnaast werken we met het zingen van Mantra’s. Het Mantra zingen brengt verstilling in je hoofd en het hartsbewustzijn kan ontwaken. In de stilte na het zingen is er een moment van meditatie. Hier is je intuïtie helder en kan je jezelf zonder oordeel waarnemen. Het Mantra zingen brengt je bij je spirituele essentie, je ziel.

Op den duur gaan de ervaringen van een ontspannen lichaam en het waarnemen in meditatie samenwerken. Je gaat steeds beter luisteren naar je lichaam en in drukke momenten kan je steeds beter afstand nemen. Je blijft dichter bij je intuïtie. Je bent via je lichaam innerlijk verbonden met je hart en je ziel. Je wordt veel aardiger voor jezelf en daarmee ook voor anderen.

Dit is de eerste avond van een cursus van 12 avonden. Kom het vanavond ervaren en daarna beslis je of deze cursus wil gaan doen. In de cursus ontvang je het cursusboek "Blij Lichaam" over het omgaan met stress - plus diverse readers over bewustwording en het werken met Mantra’s.

Meer Informatie + Aanmelden

26 augustus 2020 | kennismaking op 26 augustus; daarna 12 avonden cursusprogramma voor verdere verdieping
15,00 | bij de vervolgcursus ontvang je het boek 'Blij Lichaam'

5259994 / 0642263838
hermio AT xs4all DOT nl

Flow Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.