DI 07 januari 2020 19.30-19.30 uur
Cursus: Afvallen zonder strijd
Haarlem

Diëten hebben zelden effect door sabotage van valse overtuigingen. In deze cursus wordt een methodiek geboden om deze overtuigingen op te sporen en te transformeren in ondersteunende overtuigingen waardoor afvallen een vreugdevolle tocht wordt. Een nieuw jaar is als een schone lei die ons uitnodigt tot heilzame keuzen

Afvallen zonder strijd…

Veel mensen met overgewicht weten (bij benadering) heus wel wat ze moeten doen en laten om af te vallen. Toch blijkt dat diëten zelden een blijvend  effect hebben, waardoor ze eindeloos blijven jojoën.  Belangrijker is het om bewust te worden  van de vaak onhoorbare  (valse!) overtuigingen, die het voornemen om verantwoord te eten saboteren.

  • In deze cursus wordt allereerst een krachtig  instrumentarium geboden om deze overtuigingen op het spoor te komen en ze te transformeren in overtuigingen die ons supporten.
  • We zullen ook onderzoeken hoe deze transformatie doorwerkt in ons gehele chakrasysteem.
  • De chakra’s zijn  energetische locaties in ons lichaam met eigen kwaliteiten die in hun werkzaamheid beïnvloed worden door onze overtuigingen. 
  • Daarbij zal ik vanuit mijn kennis en kunde als ayurvedisch voedingsdeskundige, ook het een en ander kunnen aanbieden met betrekking tot voedingstips die passen bij jouw constitutie en omstandigheden.
  • Opgemerkt moet worden dat de ayurvedisch zienswijze ook toepasbaar is op iedere keuken (dus niet alleen op de Indiase).

Door heilzame overtuigingen, die de mentaliteit en motivatie om verantwoord te eten dragen, krijg je een heel ander vertrek punt om je gewicht te managen. Niet zelfhaat is de insteek maar Zelfrespect en dit maakt een wezenlijk verschil! 

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus!

Meer Informatie + Aanmelden

07 januari 2020 t/m 07 april 2020 | op de dinsdagavonden van 19.30-21.30 : 7 en 21 januari, 4 en 25 februari, 10 en 24 maart en 7 april
195,00

06-10929251
ayurvitaal AT gmail DOT com

praktijk Ayurvitaal, Drialandenhoek 31, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.