DI 17 december 2019 9.00-12.00 uur
Wil jij de kracht van storytelling inzetten voor je bedrijf? Gratis What's my Brand Story' sessie.
Haarlem

De kracht van storytelling geeft bezielde ondernemers een enorme kans om effectiever contact te maken met potentiële klanten. En dat contact ontstaat echt, als jij eerst je blik naar binnen richt, op jou. Waarom hou je toch zielsveel van je vak?

Ik geloof in ons. Ons mateloos bezield ondernemers. In de gevoelswaarde van het werk dat jij hebt gekozen. Om dat prachtige vak ook daadwerkelijk uit te kunnen blijven uitoefenen, heb je een heel sterk fundament nodig. Een fundament waar je op kunt bouwen, waar je potentiële klanten door aangetrokken worden. Waar ze door geïnspireerd worden. Dat fundament is een Brand.

Ook jij bent een Brand, al ben je je misschien niet bewust van dat Brand en wat je precies uitstraalt. Door actief te werken aan je Brand en dat verder uit te bouwen, werk je ook actief aan je kansen op groei als bezielde ondernemer. Bezielde marketing zal bijvoorbeeld veel meer vanzelf gaan, omdat je basis je iedere dag van inspiratie en richting voorziet.

Wat levert een 'What's my brand story'-spreekuur jou op?

  •  Je zet een essentiële, eerste stap richting jouw bezielde Brand!
  • Je krijgt voelbaar contact met de concrete momenten waarop je bezieling (waarom jij doet wat je doet) jou liet voelen wat onmisbaar is in je leven
  • Je 'waarom' wordt zichtbaar en voelbaar en die energie gaat jouw Brand & professionaliteit die krachtige bezieling geven
  • Je gaat de kracht ervaren van vertellen

Hierna ontvang je (bij keuze) 5% korting op je geschreven Brand Story, direct online inzetbaar als 'Over mij-pagina' en voor sociale media. 

Meer Informatie + Aanmelden

17 december 2019 | Er is deze ochtend plek voor 2 ondernemers.
0,00 | Wat is jouw Brand Story? Ook jij hebt er een! Deze sessie is gratis.

Bar Wolkers, Gedempte Oude Gracht 139, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.