ZA 14 september 2019 14.00-17.00 uur
Aurapatronen bij de meest voorkomende karakterstructuren
Haarlem

Ben je nieuwsgierig naar de energetische aspecten waarom je doet wat je doet? Overkomt het je bij herhaling dat je denkt: “waar komt dit toch vandaan? Hoe ga ik hiermee om?

Karakterstructuren vormen zich tijdens de kindertijd als beschermingsmechanismen in reactie op de omgeving. Iedereen ontwikkelt ze in het opgroeien van kind tot volwassene. Aanvankelijk tonen ze zich in de vorm van spierspanningen. Later worden ze tot gewoonte patronen, die onze gedachten, gevoelens en gedrag bepalen.

Ongemerkt kunnen ze ons behoorlijk in de weg zitten. In onze relaties en ook in het verwezenlijken van wie we werkelijk zijn. Het is alsof we een strak pak dragen, waarin we ons niet vrij kunnen bewegen. Dit heeft ook zijn weerslag in de aura en geeft een verschillend beeld in eigen veerkracht.

Toepassing en meerwaarde
Het gaat hier om praktijkgerichte ervaring waarbij het interessante is dat niet alleen de psychologische en lichamelijke achtergronden worden behandeld, maar juist het energetische component.

Deze middag geeft een kort overzicht van de karakterstructuren en het daarbij waar te nemen aurapatroon.Eenvoudige oefeningen die bij elke structuur horen, is de eerste stap om de eigen structuren te herkennen. Dit doen we met elkaar.

Na deze middag:
• Heb je meer inzicht en compassie in natuurlijke grenzen bij jezelf.
• Ontwikkel je meer ruimte en begrip over energie blokkades.
• Kun je deze uitnodigen om in de aura meer te ontspannen.
• Kun je inzien hoe je anders met jouw ervaringen om kan gaan.

Doelgroep
Geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling, natuurlijk / integraal, studerende of werkende psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici.

- Docent: Anke Harmsen
- Opgave uitsluitend via inschrijfformulier

Meer Informatie + Aanmelden

14 september 2019
30,00

Huis ter Kleef, Kleverlaan, 9, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.